·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

Montis-Geraldine-Gerritsma-Interieur
Montis-Geraldine-Gerritsma-Interieur
Montis-Geraldine-eetkamerstoel-Gerritsma-Interieur-Assen
Geraldine-Montis-introductie-Keulen-Koeln-Cologne
Montis-Geraldine-IMM-Koeln-01-2015-Gerritsma-Interieur
5260Montis-Panama-5260-donkerblauw-Gerritsma-Interieur
Montis-Panama-5110-cognac-Gerritsma-Interieur
Montis-Rancho-Moreno-Gerritsma-Interieur
`Montis-Alpaca-Natura-Gerritsma-Interieur
Montis-Alpaca-Terra-Gerritsma-Interieur
Montis-Alpaca-Vulkaan-Gerritsma-Interieur
Montis-Rancho-Antracite-Gerritsma-Interieur
Montis-Rancho-Azur-Gerritsma-Interieur
Montis-Rancho-Camelo-Gerritsma-Interieur
Montis-Panama-5220-donkerbruin-Gerritsma-Interieur
Montis-Alpaca-Choco-Gerritsma-interieur
Montis-Panama-711-zwart-Gerritsma-Interieur
Montis-Rancho-Sienna-Gerritsma-interieur
Montis-Rancho-Negro-Gerritsma-Interieur
Montis-Rancho-Sienna-Gerritsma-interieur
Montis-Rancho-Cohiba-Gerritsma-Interieur
Montis-Rancho-Ceniza-Gerritsma-Interieur
Montis-Rancho-Castanya-Gerritsma-Interieur
Montis-Panama-5350-geel-Gerritsma-Interieur
Montis-Panama-5470-azuur-Gerritsma-Interieur
Montis-Panama-5450-Gerritsma-Interieur
Montis-Panama-5430-banaangeel-Gerritsma-Interieur
Montis-Panama-5410-Koningsblauw-Gerritsma-interieur
Montis-Panama-5360-Terra-Gerritsma-Interieur
Montis-Panama-5370-Gerritsma-Interieur

Montis Geraldine eetkamerstoel

Al vanaf: 818

De webshop blijft open tijdens de lockdown!
Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477
De Montis Geraldine is een zeer comfortabele, elegante en compacte eetkamerstoel. In onze webshop leverbaar in drie hoogwaardige leersoorten. Levertijd circa 6 weken.
Wissen

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
  • Avondlevering is mogelijk met dit product.
  • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
  • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

Montis Geraldine eetkamerstoel

De Montis Geraldine, een eetkamerstoel ontworpen door Gerard van den Berg, lijkt sterk op de Chaplin van Montis die Van den Berg in 1983 ontwierp. Het is dan ook een nieuwe stoel in de Montis collectie waarbij voor het ontwerp, dertig jaar na dato, de vraagstelling was ‘Gerard, als je de Chaplin nu nog eens zou tekenen, hoe zou hij er dan uit zien?’.

Het resultaat is wederom een zeer comfortabele eetkamer fauteuil. De rug van de Montis Geraldine is 10 centimeter lager dan bij de Chaplin. Daardoor oogt de stoel wat bescheidener, compacter en eleganter. Dat kan een voordeel zijn als je er een stuk of zes bij een tafel toepast. Hij is leverbaar met een pootonderstel of op wielen en kan zowel in stof als in leder.

De materialen

De Montis Geraldine eetkamerstoel kan geleverd worden in diverse stoffen maar komt sterk uit in leder. Voor de webshop hebben we een selectie gemaakt op basis van populariteit. Drie kwaliteiten hoogwaardig rundleder met verschillende eigenschappen. Liever stof of een andere kwaliteit leder? Neem contact met ons op of loop binnen in onze showroom.

Alpaca

Een nieuw, een pure  aniline huid, een zeer edel en elegant leder dat direct je lichaamswarmte aanneemt. Het leder is alleen maar gebeitst met een indring- (aniline) verfstof en geïmpregneerd tegen het indringen van vloeistoffen. In dit leder zijn natuurlijke kenmerken zichtbaar. Door verschillen in huidstructuur is de verfstof ook verschillend intensief opgenomen. Daardoor is dit een materiaal met verschillende nuances. Afwijkingen in kleur zijn niet uit te sluiten. Geschikt voor mensen die natuurlijke materialen kunnen waarderen, openstaan voor verandering en een grote waarde hechten aan een edele haptische ervaring. Doordat er veel zichtbaar blijft in het leder moet de looier zeer selectief te werk gaan. Alleen de mooiste huiden in het ruwe materiaal zijn geschikt voor Alpaca. Doordat die zuivere huiden schaars zijn is dit niet de goedkoopste kwaliteit.

Rancho

Rancho leder is een materiaal met een stoere uitstraling. Net als Alpaca is het een pure aniline en heeft het een natuurlijke uitstraling. Dit wordt bereikt door het na te looien in een plantaardig looi proces. Rancho leder is beschermd met wassen. Geschikt voor mensen die natuurlijke materialen kunnen waarderen, openstaan voor verandering en een grote waarde hechten aan een edele haptische ervaring. Doordat er geen pigment op het leder zit is er een beperkt kleur aanbod. Doordat er veel zichtbaar blijft in het leder moet de looier zeer selectief te werk gaan. Alleen de mooiste huiden in het ruwe materiaal zijn geschikt voor Alpaca. Doordat die zuivere huiden schaars zijn is dit niet de goedkoopste kwaliteit.

Panama

Panama is een semi aniline leder. Nadat het gebeitst is wordt de huid opgespannen en word er een verflaag op het oppervlakte aangebracht. Dat beschermd de huid, het corrigeert alle vlekken en oneffenheden. Doordat er veel pigment gebruikt is, een huid die goed lichtecht is en bestand tegen veel invloeden van buitenaf. Als bijkomend aspect kan iedere kleur gemaakt worden. Montis heeft een brede collectie met kleuren wij hebben voor onze webshop de elf beste er uit gehaald. Panama kies je wanneer een lage prijs belangrijk is, door dat er veel te corrigeren is kan een groet deel van de huiden in het ruwe materiaal worden gebruikt. Tevens geschikt wanneer praktische eigenschappen de doorslag geven boven een natuurlijke uitstraling.

De maten

Montis-Geraldine-Gerritsma-Interieur-maten

 

Aan de MTS te Rotterdam volgde Gerard van den Berg (1947) een technische opleiding voor meubelfabricage. Als medeoprichter van Montis is Gerard jarenlang (tot 1990) als vaste ontwerper aan Montis verbonden.

Montis en Gerritsma Interieur

De samenwerking tussen Montis en Gerritsma Interieur gaat ver terug. Toen Montis startte meer dan veertig jaar geleden, deden we al snel zaken. We kennen de mensen en het product door en door. Gerritsma interieur kunt u dan ook beschouwen als een vertrouwd adres voor de aanschaf van uw Montis producten.

leder

Alpaca naturel, Alpaca vulkaan, Alpaca terra, Alpaca choco, Rancho nuboso, Rancho ceniza, Rancho cohiba, Rancho camelo, Ranco azur, Rancho antracita, Rancho castanya, Rancho negro, Rancho sienna, Rancho moreno, Panama 5330 oranje geel, Panama 5360 oranje, Panama 5370 kersenrood, Panama 5410 koningsblauw, Panama 5430 geel, Panama 5450 fuchsia, Panama 5470 azuur, Panama 5260 donkerblauw, Panama 5220 donkerbruin, Panama 5110 cognac, Panama 711 zwart, Panama 5290

onderstel

Op poten frame zwart of chroom, op wielen frame zwart of chroom

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.