·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

Tecta vlechtwerk sythetisch-Geflecht-Gerritsma-interieur
Tecta vlechtwerk sythetisch-Geflecht-Gerritsma-interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-antraciet-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -natuurlijk-vlechtwerk-rotan-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-zwartbruin-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-groen-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-lichtgrijs-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-grijs-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-wit-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-cremewit-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-honing-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-taupe-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-bruin-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-zwart-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-rood-Gerritsma-Interieur
Tecta vlechtwerk -synthetisch-vlechtwerk-blauw-Gerritsma-Interieur

Tecta vlechtwerk vervangen

495,00

Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477
Kies hier de kleur voor het vervangen van het vlechtwerk van uw Tecta eetkamerstoel. Voor meer informatie over het proces en de garantie van Tecta kunt u hieronder in de beschrijving kijken of contact met ons opnemen!
Wissen

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
 • Avondlevering is mogelijk met dit product.
 • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
 • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

Tecta vlechtwerk

Tecta vlechtwerk is een ambachtelijk product en wordt met de hand gevlochten. Het Polypropyleen materiaal dat daarvoor gebruikt wordt is speciaal voor Tecta gemaakt. Zowel de productie van dat materiaal als het vlechten gebeurt in Duitsland.

Tecta vlechtwerk vervangen

Mocht u bestaande Tecta vlechtwerk stoelen hebben, zoals bijvoorbeeld de Tecta B20 of B25, dan is het mogelijk om het vlechtwerk te laten vervangen. Er worden dan nieuwe bovendelen gevlochten. De uit één deel bestaande bovenkant, de zit- en rugschaal kan worden omgeruild. Het werkt dan zo, u bestelt een nieuwe bovenzijde in de kleur naar wens. De bovendelen worden voor u in de fabriek met de hand gevlochten en aan ons geleverd. Uw stoelen hebben we vervolgens nodig in onze werkplaats in Assen. U kunt ze aanleveren op afspraak, dan worden ze direct aangepakt en is het klaar terwijl u wacht. Zo zit u nooit lang zonder uw eigen stoelen.

Tecta Kleuren

De actuele collectie kleuren voor de Tecta vlechtwerk zijn verkrijgbaar in de synthetische kleuren:

 • zwart;
 • wit;
 • crème wit;
 • honing;
 • lichtgrijs;
 • grijs;
 • antraciet;
 • taupe;
 • groen;
 • rood;
 • bruin;
 • zwartbruin.

 

 

 

Het is ook mogelijk om voor natuurlijk vlechtwerk te kiezen, namelijk de kleur:

 • rotan.

 

Daarnaast zijn er kleuren die uitlopend zijn maar nog wel leverbaar, onder andere kobaltblauw, donkerblauw, geel, roze, paars, tabak. Zodra u liever een van deze uitlopende kleuren wilt hebben, kunt u contact met ons opnemen.

Tecta vlechtwerk garantie

Tecta vlechtwerk is zeer sterk en duurzaam. In de meeste gevallen kent het een zeer lange levensduur. Het polypropyleen Tecta vlechtwerk is gecertificeerd naar de ISO 9001 standaard en is goed lichtecht. Het is echter goed om het tegen extreme omstandigheden als UV licht, Ozon en schadelijke stoffen te beschermen. Mocht u problemen hebben dan is er garantie bij Tecta vlechtwerk.

Binnen de eerste drie jaar worden de kosten, meestal 100% vergoed, als het om een product of materiaal fout gaat. Daarna is er een afschrijving tabel, na 10 jaar is de garantie afgelopen. Dan kunt u alsnog tegen de volledige prijs de stoelen opnieuw laten vlechten. Ook als uw vlechtwerk nog goed is maar u wilt een andere kleur, dan is dat uiteraard een mogelijkheid. De stoelen zijn zo’n investering waard, de Tecta onderstellen, de slede frames zijn onverslijtbaar.

Tecta en Gerritsma Interieur

Mocht een vervanging van het vlechtwerk spelen, neem dan contact met ons op. Ook als de stoelen niet bij ons aangeschaft zijn, dan voeren we dit toch graag voor u uit.

De samenwerking gaat ver terug, in de jaren tachtig werkten we al met Tecta samen. Na die eerste jaren ontstond er een serieuze kennismaking met het product toen mede eigenaar Marcel Tillema bij de architect Walter J. Friedl in München werkte. In de jaren negentig. Daar werden dagelijks Tecta stoelen verkocht. Het viel op dat iedereen er goed in zat. Bij terugkomst in Nederland werd de collectie dan ook meteen ingekocht. Jarenlang is de samenwerking geïntensiveerd en zo kunt u voor de aanschaf van uw Tecta producten goed bij Gerritsma Interieur terecht.

Kleur

Wit, Zwart, Grijs, Groen, Crème wit, Honing, Lichtgrijs, Antraciet, Taupe, Rood, Bruin, Zwartbruin, Kobaltblauw, Donkerblauw, Geel, Roze, Paars, Tabak, Rotan

Bijwerken van …
 • Geen producten in je winkelmand.