·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

ds-0262 de Sede fauteuil
ds-0262 de Sede fauteuil
ds-0262 de sede stefan heiliger

De Sede DS-262 fauteuil in leder Living

4.500

De webshop blijft open tijdens de lockdown!
Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477
Bestel uw de Sede DS-262 fauteuil in onze webshop. Levertijd circa 8 weken. Dit model staat in onze showroom en kunt u uitproberen.
Wissen

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
 • Avondlevering is mogelijk met dit product.
 • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
 • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

De Sede DS-262 fauteuil

De DS-262 draaifauteuil is ontworpen door Stefan Heiliger voor de Sede. Ontspanning en functionaliteit staan centraal. Hoe zit dat nou die DS-262 fauteuil? Wat opvalt als je gaat zitten is het gevoel van pure luxe. Het leder voelt zeer prettig aan en je voelt direct ‘alles klopt’. Het zit heel goed, de hoge rug zorgt voor een gevoel van geborgenheid. Doorgestikte vlakken vormen compartimenten. De vulling van de rug is door deze segmentering zeer comfortabel. De sculpturale rug, met een afwisselende holle en bolle vorm, vangt je lekker op. Door de fijne zijdelingse ondersteuning kun je er, op ontspannen wijze, gedraaid in zitten. De DS-262 kan met en zonder voetenbank worden gekozen. Die hocker draait om de as van de stoel en kan als afleg vlak gebruikt worden. Voor een boek, een tablet of een snack. Zo heeft de voetenbank een dubbelfunctie als bijzettafel. Ga je een keuze maken voor de DS-262 fauteuil dan wil je hem altijd met voetenbank. Logica om hem zonder te kiezen is er alleen als het een tweede of derde fauteuil is in combinatie met de complete stoel.

De DS-262 fauteuil is nieuw maar had er al heel lang kunnen zijn. Met deze stoel heeft Stefan Heiliger een tijdloze klassieker ontworpen voor de Sede. De DS-262 laat zich zeer goed combineren met de organische banken uit de de Sede collectie. In een setting met een strakke rechte bank is de DS-262 een speels contrast.

De Sede DS-262 fauteuil materialen en maten

 • leverbaar in de Sede ledersoorten; ‘Living, Touch, Select, Naturale, Kaschmir en Coloral’
 • Schaalvoet en standzuil metaal zwartmat met fijne structuur (andere uitvoering op aanvraag)
 • Zitting, rug en voetenbank dragende metaalconstructie.
 • Koudschuim vulling met hoog soortelijk gewicht.
 • Zitting en rug met comfort stoffering. Rug met ingebouwde lenden steun.
 • ergonomisch geoptimaliseerde zitting met zachte bovenlaag.
 • voetendeel en stoel kunnen onafhankelijk van elkaar 360 graden gedraaid worden
 • fauteuil belastbaar met 120 kilo, het rugdeel met maximaal 60 kilo en de draaibare voetenbank met maximaal 30 kilo.

 

 

Over De Sede en Gerritsma Interieur, platina dealer

Zolang als het bedrijf in onze familie is werken we met De Sede. Dat is vanaf 1979, er zijn mensen die in die eerste fase een bank kochten en daar nu nog op zitten. Er zijn veel leuke verhalen te vertellen over hoe mensen met een de Sede bank vergroeid raken. We kennen de producten door en door en ook de medewerkers die ze maken. Met veel liefde voor het vak en oog voor detail wordt daar in Zwitserland nog met de hand gewerkt. Wij kunnen instaan voor de kwaliteit en de levertijd. We hebben in onze showroom een royaal deel gereserveerd voor de Sede. In deze studio kunt u veel modellen van de Sede ervaren. Met ons commitment geeft ons dat bij de Sede de status van ‘Platina partner’. U kunt ons dan ook met een gerust hart uw bestelling toevertrouwen.

Leder

Living 2812 offwhite, Living 2807 ecru, Living 28116 cashmere, Living 28176 nougat, Living 2817 taupe, Living 28118 truffe, Living 2865 cherry, Living 2866 teak, Living 2830 cafe, Living 2877 cigarro, Living 2841 paris, Living 2811 black, Living 2821 sepia, Living 2802 umbra, Living 2854 whisky, Living 2862 scarlet, Living 2880 sand

Bijwerken van …
 • Geen producten in je winkelmand.