·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

ds 0343 eetkamer stoel
ds 0343 eetkamer stoel
ds-0343_diningchair_02
ds 0343 eetkamer stoel
ds 0343 eetkamer stoel
ds 0343 eetkamer stoel

De Sede DS-343/21 fauteuil laag

5.000

De webshop blijft open tijdens de lockdown!
Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477
De DS-343 staat in onze showroom. De levertijd is circa 8 weken.
Wissen

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
  • Avondlevering is mogelijk met dit product.
  • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
  • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

De Sede DS-343/21 fauteuil laag

De DS-343 is een slanke relaxfauteuil. De stoel is draaibaar en heeft een speciale gepatenteerde neig techniek. De vormgeving bestaat uit gevouwen lijnen die de associatie oproepen met Origami. Het geeft de stoel een pure minimalistische uitstraling waarin functionaliteit centraal staat.Uitgangspunt bij het ontwerp was dat het een ‘Neck leder’ product moest worden. Het Neckleder is een uniek product van de Sede en hoort bij de kernwaarden van het bedrijf. Voor de verwerking van Neckleder is vakmanschap nodig op het hoogste niveau. Het materiaal is kostbaar en lastig te verwerken door de dikte. In de DS-343 zit een lende steun die gebaseerd is op de laatste ergonomisch medische inzichten.

De Sede DS-343 materialen en maten

Hoe zit dat zo’n DS-343 van de Sede?

een eerste kennismaking met DS-343 is even wennen. Als je gaat zitten is de stoel vrij bewegelijk. Op iedere beweging van jezelf volgt een beweging in de stoel. Dat wordt gecontroleerd met een tegendruk die in twee versies gekozen kan worden, ‘licht en zwaar’.  Koop je hem als fauteuil om volledig in te ontspannen neem dan de voetenbank erbij. Die maakt het compleet qua plaatje en zorgt voor het ultieme relaxen.

In gesprek met de designer

In een persoonlijk gesprek in Milaan, met  Ulrich Kössl de CCO, (creatief directeur) van de Sede belichtte hij het ontwerp van de DS-343. Hij vertelde hoe door zijn gehandicapte zoon het idee ontstond om samen te werken met Bart van der Heyden. Van der Heyden is specialist in op maat gemaakte rolstoelen en volgens Kössl ‘de beste in zijn vak’. In de DS-343 zijn technieken toegepast vanuit een medisch perspectief. Om het lichaam optimaal te laten ontspannen en om nieuwe energie op te doen. Het scharnieren in ons heupgewricht staat daarbij centraal. Beweeg je achterover dan volgt de stoel automatisch. Door een uitgekiende vorm van de smalle rug en een lendesteun ontstaat er meer ruimte in de borstkas. In deze passieve houding ontstaat de ‘Herz-Waage’ funktie. Lig je een half uurtje in de stoel dan laadt je lichaam op. De dynamische zitbeleving laat op subtiele wijze je spieren spannen en ontspannen. Daarmee heeft de DS-343 relaxfauteuil zowel een actieve als een passieve zit. Deze ergonomische relaxfauteuil is goed voor de rug en voor het algemeen welbevinden.

Over De Sede en Gerritsma Interieur – Platina dealer

Zolang als het bedrijf in onze familie is werken we met De Sede. Dat is nu alweer ongeveer 35 jaar. Er zijn mensen die in die eerste fase een bank kochten en daar nu nog op zitten. Er zijn veel leuke verhalen te vertellen over hoe mensen met een de Sede bank vergroeid raken. We kennen de producten door en door en ook de medewerkers die ze maken. Met veel liefde voor het vak en oog voor detail wordt daar in Zwitserland nog met de hand gewerkt. Wij kunnen instaan voor de kwaliteit en de levertijd. U kunt ons dan ook met een gerust hart uw bestelling toevertrouwen. Recent is de samenwerking verstevigd door te investeren in een de Sede studio. U kunt een representatief deel van de collectie ervaren in onze showroom.

Leer kleuren

cuoio, teak, whisky, cigarro, paris, rubin, schiefer, umbra, black

Categorieën: ,
Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.