·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

Gerard-van-den-Berg-fauteuil-Hidde-Yak-Gerritsma-interieur
Gerard-van-den-Berg-fauteuil-Hidde-Yak-Gerritsma-interieur
label hidde fauteuil
label hidde fauteuil
label hidde fauteuil
label hidde fauteuil
label hidde fauteuil voetenbank
label hidde fauteuil

Label Hidde fauteuil

Al vanaf: 1.999

Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477
Bestel uw Hidde fauteuil in onze webshop, levertijd circa 10 weken.
Wissen

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
  • Avondlevering is mogelijk met dit product.
  • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
  • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

Label Hidde fauteuil

De Label Hidde fauteuil is ontworpen door Gerard van den Berg in 2006. De fauteuil is vernoemd naar Gerard’s oudste kleinzoon. Het is een typisch Label product die het beste uit komt in een van de mooie naturelle ledersoorten. De kracht van het ontwerp zit in de eenvoudige vriendelijke en toch krachtige vorm. Als u er in gaat zitten merkt u dat de stoel een solide karakter heeft. Een stoel om je in thuis te voelen met een ongedwongen zitkarakter. De vorm, het patroon van naden, de stiksels roepen bij menigeen associaties op met een baseball handschoen. De Hidde van Label staat op een draaibaar onderstel in staal.

Stoffering

Om tot een keuze te komen staat er een hele collectie aan materialen ter beschikking. Voor de webshop hebben we echter een beperking gemaakt tot de getoonde populaire getoonde uitvoering in ledersoorten Yak en in Rio Cognac De verschillen in het leder ziet u in de afbeelding.

  • Yak: Zeer sterke en stoere stoffering. Het leer is duurzaam en uiterst karaktervol. Door de neutrale afwerking en het open karakter van het leder, zijn alle natuurlijke kenmerken zichtbaar. Het is de sterkst verkrijgbare leersoort.
  • Rio Cognac: een soepele lederen stoffering met geweldige grip. Het leer heeft net als Yak een open karakter waardoor alle natuurlijke eigenschappen van de huid zichtbaar blijven. Het leer is zacht en soepel en neemt meteen lichaamswarmte aan.

 

label hidde fauteuilHoewel we een beperkt aanbod in onze webshop aanbieden, is de Label Hidde fauteuil in veel andere stofferingen beschikbaar. Denk hierbij aan een stoffen stoffering (vanaf 1675,- Euro), maar ook andere leersoorten zoals Waterbuffel (vanaf 1875,- Euro). Indien u geïnteresseerd bent in andere stofferingen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen (e-mail, telefonisch of in de showroom). Daarnaast kunnen onze interieuradviseurs ook door heel Nederland langskomen voor advies op maat.

Label ontstond in 1991 en is gestart door Gerard van den Berg. Het is een familiebedrijf pur sang. Waar met veel liefde voor het ambacht en oog voor detail, met de hand, mooie meubelen worden gemaakt. Samen met Ton van den Berg, een broer heeft Gerard jarenlang leiding gegeven aan het bedrijf. Het zit in de genen want ze groeiden op als zonen van een meubelfabrikant. Sinds 2012 zijn hun kinderen toegetreden tot de firma. De dochter van Ton (Marieke) en de zoon van Gerard (Jasper) geven nu dagelijks leiding aan het bedrijf.

Label en Gerritsma Interieur

‘We kennen elkaar’ vanaf het eerste begin dat Label startte hebben we de producten van Gerard verkocht. Met veel enthousiasme en waardering wederzijds. Net als Label is ook Gerritsma Interieur een familiebedrijf waar de mores is ‘handen uit de mouwen, het komt je niet aanwaaien’. We waarderen het pure in de materialen, het mooie hoogwaardige rund leder of van Yak, Indian buffel of waterbuffel, zeer karaktervol. Voor uw Label producten zijn we dan ook een prima adres voor aanschaf.

Leder

Yak, Rio cognac

Onderstel

Chroom, Black Grey

Andere suggesties…

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.