·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

Draenert 1370-1 Manolo bijzettafel
Draenert 1370-1 Manolo bijzettafel
Draenert 1370 Manolo Detail Statuario Gerritsma interieur
Draenert 1370-1 Manolo Bijzettafels Port Laurent marone Gerritsma interieur
Draenert 1370 Manolo set 3 tafels natuursteen Gerritsma interieur

Draenert 1370-I Manolo bijzettafel

Al vanaf: 710

Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477
Bestel uw 1370 Manolo bijzettafel in onze webshop, levertijd circa 8 weken
Wissen

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
 • Avondlevering is mogelijk met dit product.
 • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
 • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

Draenert 1370 Manolo bijzettafel-I

De Draenert 1370 Manolo salon- en bijzettafels zijn ontworpen door Stephan Veit in 2013. De tafels hebben een zachte uitstraling door de soft rand. Die vloeiende randafwerking maakt dat je de structuur van het natuurstenen tafelblad optimaal beleeft. Je kijkt zo door de lagen materiaal die in miljoenen jaren zijn ontstaan. Het onderstel is van gebogen rond staal en geeft de tafel stabiliteit en een elegante uitstraling.

1370 Manolo Statuario combinatie 3 Gerritsma interieur natuursteen salontafel

Draenert 1370 Manolo bijzettafel materialen en maten

Voor de Draenert 1370 Manolo bijzet tafel staat de hele natuursteen collectie van Draenert ter beschikking. Er is een selectie van stenen waar een promotie prijs voor geldt;

 • Wit; Carrara marmer
 • zwart-wit; Silver wave
 • bruin; Brown silk, Elegant brown, Grafit brown
 • creme; Stonewood

Het onderstel van de Manolo tafels is

 • gebogen rond staal standaard in donker brons  en tegen een meerprijs mogelijk in iedere andere kleur.

NATUURSTEEN, EEN TIJDLOOS STATEMENT

Ter beschikking staat een collectie met circa tweehonderd verschillende soorten steen als gneis, graniet, quarziet, marmer, onyx, travertijn en kalkstenen. In diepzwart, degelijk grijs of rein wit, kies je voor kleur dan is er stralend helder blauw, diepgroen, zandkleurig tot parelmoer geel of zwaar aards rood. Wat je ook kiest iedere natuursteen tafel uit de Draenert collectie zal een uniek product zijn, geen tweede tafel is gelijk. De natuursteensoorten zijn naast kleur ook onder te verdelen in harde of zachte soorten. Altijd is het een praktisch materiaal voor een eettafel maar de harde soorten zijn bijvoorbeeld immuun voor zuur. Dat is bij steensoorten als marmer en travertijn anders door het kalkaandeel. Met een vergaande interesse voor geologie bestaat er in de bedrijfscultuur van Draenert een groot respect voor het materiaal. Oppervlaktes van de tafels worden tot een hoge glans graad door vakmensen met de hand gepolijst.  Geborsteld met industriële diamant als u het mat wilt hebben. Beide afwerkingen hebben charme. In alle gevallen word het pure materiaal intact gehouden. Waar sommige fabrikanten kiezen voor een polyester afdeklaag, laat Draenert het open porige materiaal intact. Door het te impregneren is het toch water afstotend. Daar word een emulsie van polymeren voor gebruikt die er voor zorgt dat het natuursteen twintig minuten geen vocht opneemt. Alleen op deze wijze is er de balans tussen de optimale schoonheid en praktisch comfort. Wilt u er zeker van zijn dat uw tafel tot in lengte van dagen zo mooi blijft dan is het zaak om het te behandelen met de speciale onderhoudsproducten van Draenert. Die bij ons in de winkel verkrijgbaar zijn.

DRAENERT EN GERRITSMA INTERIEUR

Draenert is sinds decennia een topmerk in de internationale meubelbranche. De onderneming ontwerpt en produceert in haar eigen atelier  in Zuid Duitsland. Sinds 1968 ontstaan daar hoogwaardige designmeubelen. Eetkamertafels, salontafels en bijzettafels in natuursteen, glas of hout. Er word met de hand gewerkt. Met liefde voor details, vakmanschap, kennis en waardering voor mooie materialen ontstaan exclusieve producten. Uniek, er is in de hele wereld geen tweede bedrijf waar met zo veel verschillende natuursteen soorten tafels gemaakt worden. Veelal worden daar bijzondere technieken in verwerkt. Waarbij het uitgangspunt is dat het gemakkelijk bedienbaar is en dat er geen speling in zit. Speciaal voor de eetkamerstoelen is er een fabriek bijgebouwd. De samenwerking tussen Draenert en Gerritsma Interieur heeft zich de afgelopen twintig jaren sterk ontwikkeld. Als serieuze partner voor elkaar kunnen we dan ook een goed adres zijn om met een vertrouwd gevoel een aankoop te doen.

 

Natuursteen soort

Statuario, Port Laurent marone, Port Laurent noir, Carrara, Silver wave, Brown silk, Elegant brown, Grafit brown, Stonewood

hoog of laag

38x38x44cm, 46x46x38cm

Categorie:
Bijwerken van …
 • Geen producten in je winkelmand.