·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

Tobias Grau SET TABLE FLOOR BASE 13x13 DIM CSE91-0
Tobias Grau SET TABLE FLOOR BASE 13x13 DIM CSE91-0
SET TABLE FLOOR BASE 13x13 DIM black black CSE91-1
_SET TABLE FLOOR BASE 13x13 DIM white white CSE91-3
Tobias Grau SET TABLE FLOOR BASE 13x13 DIM alu pol lens CSE91-8
SET TABLE FLOOR BASE 13x13 DIM black black Tobias Grau

Tobias Grau SET TABLE/FLOOR

Al vanaf: 448

Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477
Sinds 1996 werken we intensief samen met Tobias Grau. We zijn een officieel Studiopartner en de grootste afnemer van Tobias Grau in Nederland. Doordat we met voorrang worden behandeld, kunnen we bovendien extra snel leveren. De levertijd bedraagt bij ons slechts 5-10 werkdagen, inclusief gratis verzending.
Wissen

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
 • Avondlevering is mogelijk met dit product.
 • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
 • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

Tobias Grau SET TABLE/FLOOR

De Tobias Grau Set Spot is een minimalistische spot. Cilindrisch vormgegeven met een indrukwekkende lichtopbrengst. De Set Spot is veelzijdig inzetbaar, zowel in particulier als professioneel bereik. De Set spot, van Tobias Grau, is onderdeel van een modulair systeem, ‘Choice’ waarbij lampen laten aanpassen. De kapjes zijn er licht doorlatend ‘glow’ of niet licht doorlatend ‘solid’. Die ‘optics’ zijn van de lichtbron ‘luminaire’ af te draaien met een schroefdraad bevestiging. De luminaire zelf, de eigenlijke lamp is met een bajonet sluiting in de basis ‘fixture’ geklikt. Fixtures zijn er in heel veel verschillende vormen en maten en kleuren af te stemmen op uw plafond situatie. Bij de Set spot van Tobias Grau is het tevens mogelijk om lenzen te wisselen. Zo kunt u met een ‘spot’ lens een nauwe bundel licht maken, een grotere bundel met de ‘medium’ lens en wijde bundel met de ‘flood’.

Tobias Grau SET TABLE/FLOOR materialen en maten

De Tobias Grau Set Table/Floor is leverbaar in de geselecteerde uitvoeringen;

 • alu pol/glow
 • alu pol/lens
 • black/black
 • white/white

 

Set Table Floor

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast zijn er diverse andere mogelijk in het uitgebreidere ‘Choice’ programma.

Download de catalogus 2017-2018

Tobias Grau Set Spot, licht technische specificaties;

 • 11 Watt per lamp
 • 360 Lumen per lamp
 • 2700K
 • CRI >90
 • 220-240 V / 120 V
 • Energie efficiëntie klasse  A – A++ A - A++
 • Dimbaar met geïntegreerde dimmer

Tobias Grau Choice system

In onze webshop bieden we de meest gekozen uitvoeringen kant en klaar aan. In sommige gevallen word er maatwerk gevraagd. Een groot deel van de Tobias Grau collectie maakt deel uit van het Choice systeem. Daarin zijn diverse ophang systemen (Fixtures) te combineren met (luminaires) hanglampen, plafondlampen, spots, tafellampen en vloerlampen. Deze flexibiliteit brengt zeer veel mogelijkheden met zich mee. Indien u daar meer over wilt weten of een offerte wilt voor een samenstelling, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over Tobias Grau
Tobias Grau begon in 1983 met het maken van designverlichting, halogeenlampen, de Tai Lang was een van zijn eerste producten. In de jaren daarna bracht dit ontwerp het commerciële succes met zich mee dat het fundament creëerde voor zijn onderneming. Tegenwoordig zijn ze de meest toonaangevende fabrikant van verlichting in Duitsland. Met een assortiment dat volledig op LED techniek gebaseerd is. Naast verlichting voor in huis zijn ze sterk in verlichting voor openbare gebouwen zoals kantoren en hotels of restaurants. Regelmatig ontwikkelen ze nieuwe armaturen speciaal voor grote gebruikers als de Duitse overheid of bedrijven.

Meer weten over Tobias Grau? Bekijk de bedrijfs brochure

Tobias Grau en Gerritsma interieur
Sinds 1996 werken we intensief samen met Grau waarbij de omzet een stabiele groei liet zien. Als Studiopartner hebben we een streepje voor en zo worden onze orders met voorrang behandeld. Een goede reden om uw Tobias Grau verlichting via onze webshop te bestellen. Doet u dat liever in onze winkel, stap dan binnen of maak een afspraak voor een lichtadvies. Eventueel kunnen we een verlichting plan uitwerken voor uw huis of voor uw werkplek. Al dan niet in samenwerking met de specialisten van Tobias Grau.

uitvoering

alu pol/glow, alu pol/lens, black/black, white/white

Bijwerken van …
 • Geen producten in je winkelmand.