·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

Shy-globe-wall-duo-Gerritsma-interieur-Tobias-Grau
Shy-globe-wall-duo-Gerritsma-interieur-Tobias-Grau
Shy-globe-wall-duo-Gerritsma-interieur-Tobias-Grau

Tobias Grau Shy Globe wall Duo

298,00

Direct leverbaar
Sinds 1996 werken we intensief samen met Tobias Grau. We zijn een officieel Studiopartner en de grootste afnemer van Tobias Grau in Nederland. Doordat we met voorrang worden behandeld, kunnen we bovendien extra snel leveren. De levertijd bedraagt bij ons slechts 5-10 werkdagen, inclusief gratis verzending.

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
  • Avondlevering is mogelijk met dit product.
  • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
  • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

Shy Globe wall Duo

Shy Globe Wall Duo is een wandlamp met een dubbele lichtuittreding, naar onderen en naar boven. De metalen delen zijn gemaakt van gepolijst aluminium. De beide lenzen zorgen voor een aangename spreiding van het licht. De bolling van die lenzen is berekend op de maat voor een ideale lichtbundel. De lenzen zorgen er voor dat er geen verblinding ontstaat. Mooi hoogwaardig armatuur op basis van probleemloos halogeen techniek zeer geschikt voor een toepassing in bijvoorbeeld badkamers (niet in de natte cel).

shy globe wall duo specificaties

1x G9 48 Watt halogeen, 740 lumen 2800 graden Kelvin, energie efficientyklasse D. Lichtbron word meegeleverd.

Tobias Grau en Gerritsma interieur

Sinds een jaar of twintig werken we intensief samen met Grau waarbij de omzet een stabiele groei liet zien. Als Studiopartner hebben we een streepje voor en zo worden onze orders met voorrang behandeld. Een goede reden om uw Tobias Grau verlichting via onze webshop te bestellen. Doet u dat liever in onze winkel, stap dan binnen of maak een afspraak voor een lichtadvies. Eventueel kunnen we een verlichtingsplan uitwerken voor uw huis of voor uw werkplek. Al dan niet in samenwerking met de specialisten van Tobias Grau.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.