·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

Tobias Grau XT A CEILING LED 150x15 DL dimmable satin black XA50-0 Gerritsma interieur design verlichting
Tobias Grau XT A CEILING LED 150x15 DL dimmable satin black XA50-0 Gerritsma interieur design verlichting
Tobias Grau XT-A CEILING LED 150x15 DL dimmable XA50-3 Gerritsma interieur design verlichting
Tobias Grau XT-A CEILING LED 150x15 D dimmable satin white XA50-1 Gerritsma interieur designverlichting
XT-A CEILING LED 150x15 Gerritsma interieur designverlichting

Tobias Grau XT-A CEILING 240X15 IL

Al vanaf: 1.927

Nu in juni 5% iDEAL-korting
Gebruik kortingscode: IDEAL

Geldt voor de gehele Tobias Grau collectie!
Sinds 1996 werken we intensief samen met Tobias Grau. We zijn een officieel Studiopartner en de grootste afnemer van Tobias Grau in Nederland. Doordat we met voorrang worden behandeld, kunnen we bovendien extra snel leveren. De levertijd bedraagt bij ons slechts 5-10 werkdagen, inclusief gratis verzending.
Wissen

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
 • Avondlevering is mogelijk met dit product.
 • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
 • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

Tobias Grau XT-A CEILING 240X15 IL

Bij de XT-A CEILING 240×15 staat “IL” voor indirect licht. Dat wil zeggen dat het kleinste deel (23%) van het licht naar beneden schijnt. 77% Van het licht schijnt omhoog om zich, via het plafond, indirect te verspreiden.  Een heldere vormgeving is de basis voor het verlichting programma XT-A direct. De wand- en plafondlampen zijn onopvallend verbonden met de ruimte en integreren zich volledig in de architectuur. Door een speciaal ontwikkeld gepatenteerd raster, OSA (Open Structure Anti-glare) verlicht het de ruimte gelijkmatig zonder te verblinden. Zo komen de krachtige efficiënte LED’s optimaal tot hun recht.

Het briljant heldere witte licht geeft de kleuren, waar het op schijnt, zeer goed weer. De neutraal witte lichtkleur (3500K, CRI >85) garandeert een groot comfort aan werklicht voor de gebruiker en een hoge lichtkwaliteit. De combinatie van direct en indirect licht heft schaduwwerking op.

Een geïntegreerde continue licht regelaar zorgt ervoor dat de lampen zich automatisch aan het licht aanpassen dat er in de ruimte is. Zo word alleen de energie gebruikt die daadwerkelijk nodig is. Bij de uitvoering met een sensor schakelt de lamp tevens aan of uit als er al dan niet beweging is in de ruimte. Dit draagt uiteraard ook bij aan het energiezuinige karakter van de XT lampen van Tobias Grau. Bij de Sensor uitvoering word tevens een afstand bediening meegeleverd.  Daarmee kunt u ook zelf de lichtsterkte kunt regelen en verschillende lichtscenario’s in stellen en oproepen

Tobias Grau XT-A CEILING 240X15 IL materialen en maten

De XT-A ceiling 150×15 is leverbaar in de voorgestelde materiaal combinatie;

 • satin/black
 • satin/white
 • white/white

 

Download de catalogus 2017-2018

Download de montage handleiding

Download het productblad

Tobias Grau XT-A Direct LED licht technische specificaties

 • zie montage handleiding
 • 23% direkt / 77% indirekt
 • 150 Watt
 • 16000 Lumen
 • 3500 K
 • CRI >90
 • 220-240 V / 120 V
 • Energie efficiëntie klasse  A – A++ A - A++
 • Dimmable; Dimbaar met 1-10Volt,  optioneel met Casambi
 • Sensor; met sensor die de lamp automatisch aan en uit schakelt en lichtsterkte regelt. Tevens met afstandbediening.

 

Over Tobias Grau
Tobias Grau begon in 1983 met het maken van designverlichting, halogeenlampen, de Tai Lang was een van zijn eerste producten. In de jaren daarna bracht dit ontwerp het commerciële succes met zich mee dat het fundament creëerde voor zijn onderneming. Tegenwoordig zijn ze de meest toonaangevende fabrikant van verlichting in Duitsland. Met een assortiment dat volledig op LED techniek gebaseerd is. Naast verlichting voor in huis zijn ze sterk in verlichting voor openbare gebouwen zoals kantoren en hotels of restaurants. Regelmatig ontwikkelen ze nieuwe armaturen speciaal voor grote gebruikers als de Duitse overheid of bedrijven.

Tobias Grau en Gerritsma interieur
Sinds 1996 werken we intensief samen met Grau waarbij de omzet een stabiele groei liet zien. Als Studiopartner hebben we een streepje voor en zo worden onze orders met voorrang behandeld. Een goede reden om uw Tobias Grau verlichting via onze webshop te bestellen. Doet u dat liever in onze winkel, stap dan binnen of maak een afspraak voor een lichtadvies. Eventueel kunnen we een verlichting plan uitwerken voor uw huis of voor uw werkplek. Al dan niet in samenwerking met de specialisten van Tobias Grau.

kleur

satin/black, satin/white, white/white

techniek

dimmable, sensor

Bijwerken van …
 • Geen producten in je winkelmand.