·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

ds 266 de sede fauteuil stefan heiliger
ds 266 de sede fauteuil stefan heiliger
ds-266 de sede fauteuil design chair Stefan Heiliger
ds-266 leder naturale cuoio relaxfauteuils leder Gerritsma interieur
ds-266 leder naturale cuoio gerritsma interieur
ds-266 fauteuil ligstand designfateuils

de Sede DS-266 relaxfauteuil in leder Living

4.080

De webshop blijft open tijdens de lockdown!
Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477
Bestel de DS-266 fauteuil van de Sede nu in onze webshop. Of kom lang in onze de Sede studio (platina partner). De levertijd is 8-10 weken, dit product wordt speciaal voor u met de hand gemaakt.
Wissen

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
 • Avondlevering is mogelijk met dit product.
 • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
 • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

de Sede DS-266 relaxfauteuil

de DS-266 relaxfauteuil is ontworpen door Professor Doktor Stefan Heiliger. De DS-266 fauteuil is zeer comfortabel. In de actieve houding doet hij denken aan een gebalde vuist. Met een eenvoudige beweging veranderd hij in de vorm van een uitgestrekte hand.

Mooi, maar hoe zit dat nou zo’n DS-266? Fantastisch, in de actieve stand is het een heerlijk gevoel. Ga je zitten dan verneem je direct dat er niet alleen over de techniek maar ook over de opbouw van de zitting is nagedacht. Het is niet te hard en niet te zacht. De stoel geeft mee maar ondersteund ook super. Dat is een typisch de Sede effect. Het ontstaat door de gespannen gordels waar je op zit. Met daarop een speciaal door de Sede ontwikkeld vulmateriaal dat SEDEX heet.

Met een lichaamsbeweging, die weinig handigheid vraagt, zet je hem zo in de passieve relaxstand. Dan voelt het nog even goed, of misschien nog beter. Je kunt eenvoudig alles los laten.  In deze houding kun je ook nog ontspannen actief zijn. Bijvoorbeeld om te werken op een i-pad, om te gamen of voor een geluksmoment van bezinning.

Zit je eenmaal weg te dromen, laat dan eens je vingers over het leder glijden. En beleef de haptische sensaties van het leder van de Sede.

 

de Sede DS-266 relaxfauteuil, materialen en maten

 • Vulling en opbouw, SEDEX stoffering met zachte watten bovenlaag.
 • Stabiel metalen frame gemaakt van staal en meubelplaat.
 • Gespannen singels voor de zitting en de rug.
 • Vloerglijders voor zowel harde als zachte vloeren.
 • Plooivorming door gebruik hoort erbij, ‘zonder plooien geen comfort’
 • Stoffering in leder in banen met patchwork, in stof gestikt in banen..
 • De DS-266 is leverbaar in de soepelere de Sede leder soorten, Living, Select, Touch, Naturale, Coloral en Kaschmir. Voor de webshop hebben we ons beperkt tot het sterke praktische Living leder. Prijstechnisch begint het daarbij, wilt u een edeler leder neem contact op of bezoek onze showroom.
 • U kunt bij ons in de showroom alle leersoorten van de Sede ervaren.
 • Breedte 80 x diepte 80 x hoog 80-83cm, zithoogte 43cm.

download het productblad

Het verhaal achter de DS-266 van de Sede

Stefan Heiliger is de zoon van een van Duitslands meest bekende na-oorlogse beeldhouwers. Na een start op de ontwerpafdeling van Mercedes benz heeft hij zich toegelegd op het ontwerpen van bijzondere zitmeubelen. Geen designmeubelen die ontworpen zijn voor musea maar voor alledaags gebruik. Techniek speelt altijd een belangrijke rol. Door de jaren heen hebben we ontelbare fauteuils van Stefan Heiliger verkocht. Onmiskenbaar is dat bij het ontwerp van de DS-266 fauteuil Stefan Heiliger gekeken heeft naar de ontwerpen die de Sede in het verleden heeft gemaakt.

 

 

Over De Sede en Gerritsma Interieur, platina dealer

Zolang als het bedrijf in onze familie is werken we met De Sede. Dat is vanaf 1979, er zijn mensen die in die eerste fase een bank kochten en daar nu nog op zitten. Er zijn veel leuke verhalen te vertellen over hoe mensen met een de Sede bank vergroeid raken. We kennen de producten door en door en ook de medewerkers die ze maken. Met veel liefde voor het vak en oog voor detail wordt daar in Zwitserland nog met de hand gewerkt. Wij kunnen instaan voor de kwaliteit en de levertijd. We hebben in onze showroom een royaal deel gereserveerd voor de Sede. In deze studio kunt u veel modellen van de Sede ervaren. Met ons commitment geeft ons dat bij de Sede de status van ‘Platina partner’. U kunt ons dan ook met een gerust hart uw bestelling toevertrouwen.

leder living

Living 2812 offwhite, Living 2807 ecru, Living 28116 cashmere, Living 28176 nougat, Living 2817 taupe, Living 28118 truffe, Living 2865 cherry, Living 2866 teak, Living 2830 cafe, Living 2877 cigarro, Living 2841 paris, Living 2811 black, Living 2821 sepia, Living 2802 umbra, Living 2854 whisky, Living 2862 scarlet, Living 2880 sand

Bijwerken van …
 • Geen producten in je winkelmand.