·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

Poltrona Frau Chester - Poltrona Frau
Poltrona Frau Chester - Poltrona Frau
Kopie van chester_gallery14
Kopie van chester_gallery15
Kopie van chester_gallery
Kopie van chester_gallery1
chester_gallery2
chester_gallery3
chester_gallery4
chester_gallery5
chester_gallery6
chester_gallery7
chester_gallery8
chester_gallery9
Poltrona Frau Chester - Poltrona Frau
chester_gallery11
chester_gallery12
chester_gallery13

Poltrona Frau Chester

12.100

De webshop blijft open tijdens de lockdown!
Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
  • Avondlevering is mogelijk met dit product.
  • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
  • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

Poltrona Frau chester

ontwerp Poltrona Frau archief, 1912. Chester weerspreekt de klassieke Edwardiaanse zitmeubelen. In de collectie sinds 1912, geïnspireerd op de sofa’s en fauteuils die in de Engelse landhuizen stonden in die tijd. De vormen van de met de hand gecapitonneerde rug- en armleuning stralen een rijk gevoel uit. Typisch een Poltrona Frau product waarbij het vakmanschap van de stoffeerders tot uiting komt.

De vering is gebaseerd op dubbele conische stalen veren. Die met de hand gekoppeld worden op een dragende structuur van massief beukenhout. Die veren worden met de hand gefixeerd, vastgenaaid aan een jute weefsel. De basis voor de vering van de zitting is een afdeklaag van gevulkaniseerd paardenhaar. Paardenhaar onder andere word ook gebruikt als vulling voor de rug- en armleuning. De zitkussens zijn gevuld met ganzendons. Voor de bekleding staan 96 kleuren SC kalfsleder ter beschikking. Ook is het Heritage leder of Soul leder mogelijk voor een meer open karakter in het oppervlak. Naast de Chester is er ook de Chester one, een doorontwikkeling met royalere maatvoering.

Genoemde prijs op basis van de driezits bank in SC leder.

Over Poltrona Frau, Renzo Frau registreerde dit merk in 1912. De Chester was dus een van zijn eerste producten. Hij had in Engeland gestudeerd en kwam vol inspiratie weer terug in Turijn. Vanaf het opkomen van de automobiel industrie heeft Frau ook zitmeubelen gemaakt voor auto’s. Vroeger was het zo dat je een carrosserie kocht, een motor en dan wilde je ook nog kunnen zitten in je auto. Daarvoor ging je dan naar het atelier van Frau. Ook tegenwoordig maken ze nog interieurs voor auto’s. Dat doen ze voor een heel rijtje met klinkende namen. Waar wellicht Ferrari tot de meeste verbeelding spreekt. Koop je een mini, een BMW, Lancia of een Alfa en kies je daar leer in, ook dan wordt het bij Car Frau, de tegenhanger van Poltrona Frau gestoffeerd. Daarnaast zijn ze groot in de projectinrichting in de theaterwereld en worden ook vliegtuiginterieurs gemaakt.

Poltrona Frau is marktleider in Italië in het hogere segment. We werken al jaren met ze en waarderen de mooie producten enorm.

144320 144316 144312 144308chester_gallery

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.