·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

Wittmann Villa Gallia Gerritsma Interieur
Wittmann Villa Gallia Gerritsma Interieur
Villa Gallia - Bankstel
Wittmann Villa Gallia Gerritsma Interieur

Wittmann Villa Gallia

2.619

De webshop blijft open tijdens de lockdown!
Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
  • Avondlevering is mogelijk met dit product.
  • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
  • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

Wittmann Villa Gallia

Wittmann Villa Gallia is een mooi ambachtelijk historisch product. Deze zitmeubelen ontstonden in het kader van de inrichting van de woning voor de familie Gallia in de Wohllebengasse in Wenen. Wittmann is een meubelfabrikant waar wij een lang samenwerkingsverleden mee hebben. In het atelier word met veel liefde voor het vak en oog voor detail met de hand gewerkt aan tijdloze meubelen. Tegenwoordig heeft de firma Wittmann als enige het recht om deze meubelen te maken, sinds 1969.

Productdetails

Poten standaard in massief beukenhout zwart gelakt, eventueel naar wenskleur bijvoorbeeld gelijk aan de bekleding. Er staat een ruime keuze ter beschikking aan hoogwaardige materialen om een keuze uit te maken voor de bekleding in stof en in leder. Bijzonder detail is de paspel- of kedernaad die meerkleurig passend gemaakt kan worden in een afwisselend blok dessin.

villa_gallia_b

De ontwerper Josef Hoffmann,

Josef Hoffmann, Pirnitz, 15 december 1870 – Wenen, 7 mei 1956, architect was een van de meest uitgesproken ontwerpers in het begin van de twintigste eeuw. Als mede oprichter van der Wiener Werkstätte en in het kader van zijn idee van het ”Gesamtkunstwerks” maakte hij talrijke meubelontwerpen, die met hun strakke kubistische stijl tot op heden niks van hun bestaansrecht verloren hebben.

499px-Josef-Hoffmann

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.