Zanotta Echino 667 bijzettafel Ø48cm

Vanaf € 1.009,00
Levertijd 2-8 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
Zanotta Echino 667 bijzettafel Ø48cm is ontworpen door Sebastian Herkner voor het merk Zanotta .

Dit Italiaanse designmerk onderscheidt zich al decennia door moderniteit en functionaliteit, design met spannende contrasten. Deze elegante bijzettafel zorgt voor een contrast in een spannende combinatie van kleuren en oppervlaktestructuur. De tafel is, samen met de tweede Echno bijzettafel, het eerste project dat de jonge veelbelovende ontwerper Sebastian Herkner heeft gedaan voor Zanotta . De bijzettafel past perfect in een eigentijds interieur, alleen of in combinatie met de Echino bottom side table.

De Echino bijzettafel 667 Ø48 cm is 44 cm hoog en heeft een eenvoudig design. Het ronde tafelblad rust op drie poten. De tafel is geheel van glas. De drie poten zijn holle glazen buizen met een fijne ribbelstructuur; de bovenkant is gemaakt van spiegelglas. Het spiegeloppervlak van het tafelblad vereist objecten die daadwerkelijk het reflectie-effect creëren. Kleurrijke poten dragen hieraan bij: complementair of contrasterend. Daarom verdienen de bijzettafels van Echino het om niet alleen in het zitgedeelte gezien te worden, maar ook als zelfstandige items, afzonderlijk of in paren. Kleurrijke poten dragen hieraan bij: complementair of contrasterend. Daarom verdienen de bijzettafels van Echino het om niet alleen in het zitgedeelte gezien te worden, maar ook als zelfstandige items, afzonderlijk of in paren.
Meer informatie
MerkZanotta
AfmetingenHoogte: 44cm
Doorsnee: 48cm
OntwerperSebastian Herkner
HerkomstItalië

Over het merk

De Italiaanse designleverancier Zanotta werd in 1954 opgericht in Nova Milanese door Aurelio Zanotta. Zanotta heeft zich vanaf het begin weten te onderscheiden door modern en functioneel design waarbij het regelmatig innovatieve productietechnieken gebruikte. Het verfijnde design van Zanotta is strak vormgegeven, enorm vooruitstrevend en speelt met spannende contrasten tussen klare lijnen en sierlijke details waardoor elke ruimte een artistieke sfeer krijgt.

Functioneel en zeer hoogwaardig; zo zou de collectie van Zanotta samengevat kunnen worden. Dankzij de eigentijdse designs van de iconische collectie heeft dit merk nog altijd enorm veel succes. Hier hebben veel wereldberoemde ontwerpers een belangrijke bijdrage aan geleverd. Het merk heeft samengewerkt met grote namen als Achille Castiglioni, Joe Colombo, Carlo Molino, Enzo Mari en Alfredo Häberli en heeft al meerdere internationale onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. Naast de Good Design Award en de Elle Decoration Design Award mocht Zanotta ook driemaal de prestigieuze Compasso d'Oro in de wacht slepen. De excentrieke ontwerpen hebben stuk voor stuk een uniek en eigen karakter en veel ontwerpen hebben dan ook de naam echte designklassiekers te zijn. Benieuwd geworden naar de collectie? Veel ontwerpen zijn te bewonderen in de permanente collectie van belangrijke musea en zijn natuurlijk ook terug te vinden in onze webshop!