Alessi Anna G. kurkentrekker

Vanaf € 43
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Anna G. kurkentrekker is ontworpen door Alessandro Mendini voor de Italiaanse designfabrikant Alessi .

Dit Italiaanse designmerk is opgericht in 1921 en is uitgegroeid tot een internationaal merk als het gaat om luxe producten voor de keuken en woonkamer met een soms ietwat eigenwijze uitstraling. Aanvankelijk produceerde de fabrikant producten van koud bewerkt plaatstaal, later werden ook kunststofproducten aan de productlijn toegevoegd. Alessandro Mendini werd bekend als journalist en uitgever van invloedrijke tijdschriften als Modo en Domus. Hij maakte deel uit van de Memphis Group, die fel reageerde tegen de sobere en zakelijke esthetiek van de ontwerpen in de jaren 80 van de vorige eeuw door ontwerpen te realiseren die vrolijkheid uitstralen. em> Mendini ontwierp de Alessi Anna G. kurkentrekker in 1994. De kurkentrekker is kenmerkend voor de losse postmoderne esthetiek waarmee destijds producten werden gemaakt.

Voor Alessi ontwierp Mendini de Alessi Anna G. kurkentrekker in 1994. De kurkentrekker is kenmerkend voor de losse postmoderne esthetiek waarmee producten werden gemaakt toen. De kurkentrekker ziet eruit als een vrolijk glimlachende dame in een schort. De armen en het hoofd zijn gemaakt van verchroomd zamak en de jurk is van plastic. De Alessi Anna G. kurkentrekker is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze speelse kurkentrekker brengt niet alleen kleur in je keuken, maar zorgt ook voor een glimlach bij je gasten tijdens feestjes. De kurkentrekker ziet eruit als een vrolijk glimlachende dame in een schort. De armen en het hoofd zijn gemaakt van verchroomd zamak en de jurk is van plastic. De Alessi Anna G. kurkentrekker is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze speelse kurkentrekker brengt niet alleen kleur in je keuken, maar zorgt ook voor een glimlach bij je gasten tijdens feestjes. - Kurkentrekker is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze speelse kurkentrekker brengt niet alleen kleur in je keuken, maar zorgt ook voor een glimlach bij je gasten tijdens feestjes.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 24.5cm
Doorsnee: 7cm
OntwerperAlessandro Mendini
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.