Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Projectinrichting op maat

Op zoek naar een interieuradviseur voor uw bedrijf, kantoor, praktijk, ziekenhuis, hotel of restaurant? We bieden u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van onze projectinrichting service. Afhankelijk van uw wensen hebben we de juiste persoon in onze kring om een goed advies te kunnen geven. Als u meerdere keuzes moet maken dan is een gedegen interieurplan zeer belangrijk. Het brengt overzicht en daarmee een stuk rust.

 

Hoe werkt onze projectinrichting?

Stap 1: Kennismaking

In dit gesprek inventariseren we de huidige situatie en maken we een plan van aanpak. We luisteren vooral en aan de hand van uw wensen bekijken we de mogelijkheden. Het gesprek neemt ongeveer 1 tot 2 uur in beslag. Het heeft een vrijblijvend karakter er zijn geen kosten aan verbonden. Wat vragen we van u? Foto’s van de situatie een (digitale) plattegrond en een idee over het budget.

Stap 2: Schetsen

We bespreken de eerste vlotte schetsen, met de hand gemaakt. We brengen functieplekken in beeld en browsen in onze uitgebreide collectie. In een klein project kan dit genoeg zijn om slagvaardig tot keuzes te komen. In dat geval gaan we een offerte voor u uitwerken. Is uw project omvangrijker, moet er bouwkundig wat aangepast worden en integreren we een lichtplan? Dan schakelen we onze achitect in en ontstaan er kosten voor het ontwerp.

Stap 3: Uitgewerkte plannen

Onze architect heeft de plannen uitgewerkt in het tekenprogramma Vector works.

Er is een concreet voorstel voor de kleuren en we hebben altijd een of twee alternatieve plannen. De tekeningen zijn in 2D, het zijn plattegronden waar nodig ondersteund met wandaanzichten. Specifiek voor kasten zijn er 3d visualisaties met een offerteprogramma. Wilt u het net anders, dan passen we het aan. Wilt u het plan fotorealistisch driedimensionaal levensecht? Dan kunnen we dat tegen meerprijs bij dit bedrijf laten doen.

Stap 4: Offerte

Alle keuzes zijn gemaakt, we maken een offerte. Met afspraken over levertijden, montage en betaling. Voordat u akkoord geeft spreken we alle details nog eens door zodat alles duidelijk

Contact

Bellen

Je bereikt ons op: 0592 - 313 477

Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag t/m zaterdag). Het is mogelijk om een belafspraak in te plannen voor buiten deze openingstijden.

Mailen

Stuur je mail naar info@gerritsmainterieur.nl

We beantwoorden e-mails binnen 24 uur.