Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Interieuradvies op maat

Heb je een appartement of huis, misschien zelfs in het buitenland, dat je door ons wilt laten inrichten? Geen probleem. Met onze jarenlange ervaring en zeer gespecialiseerde partnerbedrijven hebben we de afgelopen jaren tal van inrichtingsprojecten gerealiseerd.

Dankzij deze uitgebreide ervaring in het ontwerpen van woonruimtes binnen en buiten, kunnen we een vlot proces garanderen. Zeker bij een totaaloplossing staat de kunst van het inrichten centraal in ons werk. Daarom werken we met veel prachtige gerennomeerde merken die bekend staan om hun bijzondere, functionele producten. Denk hierbij aan merken als het Scandinavische Vipp tot het Italiaanse Foscarini, twee bekende merken die je wellicht al in de webshop langs hebt zien komen.

Ben je geïnteresseerd in interieuradvies? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Bellen

Je bereikt ons op: 0592 - 313 477

Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag t/m zaterdag). Het is mogelijk om een belafspraak in te plannen voor buiten deze openingstijden.

Mailen

Stuur je mail naar info@gerritsmainterieur.nl

We beantwoorden e-mails binnen 24 uur.