Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Alessi Barklamp tafellamp

Vanaf € 325,00

De Alessi Barket collectie is geinspireerd vanuit het boomschors van de bomen rond het Toscaanse huis van de ontwerpers Michel Boucquillon en Donia Maaoui.z

Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Alessi Barklamp tafellamp

De Alessi Barklamp tafellamp komt uit de Bark-collectie van Michel Boucquillon en Donia Maaoui. De collectie is geinspireerd vanuit het boomschors van de bomen rond het Toscaanse huis van het paar. De Barket collectie staat harmonieus in verbinding met de natuur. 

De Barktafellamp is ontworpen om de illusie op te wekken van de maan die zich achter begroeiing verstopt. De reflecties die rondom de lamp ontstaan, roepen gedachten op aan de pracht van de natuur. 

het is een dimbare LED lamp gemaakt van roestvrijstaal. 

Meer informatie
MerkAlessi
Hoogte (cm)28.50
Diameter (cm)21
OntwerperBoucquillon & Maaoui
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.