Alessi Birillo tissuebox

Vanaf € 38
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Birillo tissuebox is ontworpen door Piero Lissoni voor Alessi .

Deze mooie doos met zijn eenvoudige ronde vorm stelt u in staat om uw tissues op een aantrekkelijke manier te bewaren. Het ontwerp past in een moderne woning waar licht, ruimte en sfeervolle details een belangrijke rol spelen. Je kunt deze tissue box stijlvol combineren met bijvoorbeeld de Brillo prullenbak, de Brillo zeepdispenser, de Brillo zeepschaal en de Brillo badcontainers.

De Italiaan Piero Lissoni is een architect en ontwerper met een creatieve geest. Naast zijn werk als architect werkt Lissoni voor bekende merken aan diverse opdrachten voor interieurontwerp, lichtontwerp en de ontwikkeling van unieke alledaagse objecten. Zijn creativiteit en uitgebreide kennis van constructies en materialen zorgen voor een bijzondere uitstraling dat al zijn ontwerpen kenmerkt. Piero Lissoni heeft met zijn creaties vele hoofdprijzen gewonnen, zoals de Compasso d'oro en de Elle Deco International Design Award.

De Alessi Birillo tissuebox van topfabrikant Alessi is gemaakt van gemakkelijk schoon te maken, duurzaam PMMA en heeft een handig formaat voor praktisch dagelijks gebruik. Zijn creativiteit en uitgebreide kennis van constructies en materialen zorgen voor de bijzondere uitstraling die al zijn ontwerpen kenmerkt. Piero Lissoni heeft met zijn creaties vele hoofdprijzen gewonnen, zoals de Compasso d'oro en de Elle Deco International Design Award.

De Alessi Birillo tissuebox van topfabrikant Alessi is gemaakt van duurzaam PMMA dat gemakkelijk schoon te maken is en een handig formaat heeft voor praktisch dagelijks gebruik.

De Alessi Birillo tissuebox bestelt u snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designspecialist Gerritsma Interieur waar u nog veel meer bijzondere objecten kunt bewonderen.

De Alessi Birillo tissuebox bestelt u snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designspecialist Gerritsma Interieur, waar u nog veel meer bijzondere objecten kunt bewonderen.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 15cm
Doorsnee: 15cm
OntwerperPiero Lissoni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.