Alessi Bunny & Carrot keukenrolhouder

Vanaf € 43
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Bunny & Carrot keukenrolhouder is ontworpen door Stefano Giovannoni voor Alessi .

Het Italiaanse merk Alessi heeft een wereldwijde reputatie op het gebied van accessoires voor in huis en keuken en keukenapparatuur, die door veel mensen gewaardeerd worden vanwege hun opvallende en stijlvolle design. Het bedrijf startte in 1921 met het vervaardigen van plaatstalen producten voor de keuken waar het metaal koud werd bewerkt. Het bedrijf past deze methode nog steeds toe. De productlijn omvat nu ook producten waarin kunststof wordt verwerkt.

Stefano Giovannoni is een ontwerper die graag een glimlach tovert in het alledaagse, zoals in de Alessi Bunny & Carrot keukenrolhouder . Dit maakt deel uit van een serie accessoires voor de keuken waarin grappige dieren de hoofdrol spelen, zoals eierhouders met een kip en een houder voor tandenstokers in de vorm van een hoge hoed waaruit een konijn tevoorschijn komt.

Het Konijntje & Wortel - Keukenrolhouder zal zeker opvallen in je keuken met zijn grappige ontwerp van het konijn met de enorme wortel. De keukenrolhouder is gemaakt van kunststof. Dit maakt deel uit van een serie accessoires voor de keuken waarin grappige dieren de hoofdrol spelen, zoals eierhouders met een kip en een houder voor tandenstokers in de vorm van een hoge hoed waaruit een konijn tevoorschijn komt.

Het Konijntje & Wortel - Keukenrolhouder zal zeker opvallen in je keuken met zijn grappige ontwerp van het konijn met de enorme wortel. De keukenrolhouder is gemaakt van kunststof. Je legt de keukenrol over de wortel en het konijn stopt het losse uiteinde. De keukenrolhouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoogtes. Je legt de keukenrol over de wortel en het konijn stopt het losse uiteinde. De keukenrolhouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoogtes.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 20.2cm
Breedte: 16cm
Hoogte:
· 20,2x16x34cm lxbxh: 34cm
· 20,2x16x29,4cm lxbxh: 29.4cm
OntwerperStefano Giovannoni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.