Alessi Gnam broodtrommel

Vanaf € 53
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Gnam broodtrommel is ontworpen door Stefano Giovannoni en Elisa Gargan voor Alessi .

Deze functionele kunststof broodtrommel heeft een uniek trendy design dat is uitgevoerd in actuele kleuren. Het ontwerp met aantrekkelijke rondingen is zeer succesvol uitgevoerd. Dit object is van de liefhebbers van modern design die graag op een stijlvolle manier hun lunch meenemen naar werk of school.

Stefano Giovannoni en Elisa Gargan zijn twee topontwerpers die elkaar perfect aanvullen in hun werk als architecten, industrieel ontwerper en binnenhuisarchitect. Ze werken samen voor verschillende opdrachtgevers en bekende merken op het gebied van gebouwen, meubelontwerpen, verlichtingsarmaturen en gebruiksvoorwerpen. Kwaliteit, originaliteit en gebruiksgemak staan ​​bij alle ontwerpen van Stefano Giovannoni en Elisa Gargan voorop. De door hen ontwikkelde producten zijn erg gewild bij een breed internationaal publiek van designliefhebbers. Stefano Giovannoni en Elisa Gargan hebben met hun eigenzinnige creaties verschillende beroepsprijzen gewonnen. Kwaliteit, originaliteit en gebruiksgemak staan ​​bij alle ontwerpen van Stefano Giovannoni en Elisa Gargan voorop. De door hen ontwikkelde producten zijn erg gewild bij een breed internationaal publiek van designliefhebbers. Stefano Giovannoni en Elisa Gargan hebben met hun eigenzinnige creaties verschillende beroepsprijzen gewonnen. Ze ontvingen bijvoorbeeld de ADCV Award en de Good Design Award.

De eenvoudig te reinigen Alessi Gnam broodtrommel van Alessi is gemaakt van duurzame kunsthars die lang zijn oorspronkelijke uiterlijk behoudt.

De Alessi Gnam broodtrommel bestel je snel en eenvoudig in de online shop van Gerritsma Interieur. Ze ontvingen bijvoorbeeld de ADCV Award en de Good Design Award.

De eenvoudig te reinigen Alessi Gnam broodtrommel van Alessi is gemaakt van duurzame kunsthars die lang zijn oorspronkelijke uiterlijk behoudt.

De Alessi Gnam broodtrommel bestel je snel en eenvoudig in de online shop van Gerritsma Interieur. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 46cm
Breedte: 30cm
Hoogte: 16.5cm
OntwerperStefano Giovannoni | Ebbe Christensen | Elisa Gargan
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.