Alessi Merdolino toiletborstel

Vanaf € 43
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Merdolino toiletborstel is ontworpen door Stefano Giovannoni voor Alessi .

De Milanese ontwerper verzamelde moeiteloos vele designprijzen en werkte samen met gerenommeerde bedrijven, waaronder Alessi . U kent waarschijnlijk de Cico-eierdop die hij voor hen heeft ontworpen. De Italiaanse fabrikant staat bekend om zijn functionele designartikelen en spreekt steevast topontwerpers als Giovannoni aan.

De toiletborstel is 48 cm hoog en de diameter is 12 cm. Het is gemaakt van thermoplastische kunsthars en verkrijgbaar in verschillende heldere tinten. Het ziet eruit als een slanke plant die fris en vrolijk opgroeit. Het exclusieve design zorgt voor een speelse en kleurrijke toets in de kleinste kamer. Geen wc-blues meer en saaie witte plastic borstels die je in een hoek verstopt. Het ziet eruit als een slanke plant die fris en vrolijk opgroeit. Het exclusieve design zorgt voor een speelse en kleurrijke toets in de kleinste kamer. Geen wc-blues meer en saaie witte plastic borstels die je in een hoek verstopt. De Alessi Merdolino toiletborstel nodigt je met een vrolijke knipoog uit om snel met de borstel door de kom te gaan voordat je het toilet verlaat. Aangenaam voor degenen die het na jou gebruiken.

Vanaf nu houd je het toilet in stijl netjes met de Alessi Merdolino toiletborstel . Zowel jij als je kamergenoten zullen dit artikel geweldig vinden. De borstel zal hierdoor sneller slijten dan een gemiddelde toiletborstel. Dan is er altijd de Merdolino reserveborstel. De Alessi Merdolino toiletborstel nodigt je met een vrolijke knipoog uit om snel met de borstel door de kom te gaan voordat je het toilet verlaat. Aangenaam voor degenen die het na jou gebruiken.

Vanaf nu houd je het toilet in stijl netjes met de Alessi Merdolino toiletborstel . Zowel jij als je kamergenoten zullen dit artikel geweldig vinden. De borstel zal hierdoor sneller slijten dan een gemiddelde toiletborstel. Dan is er altijd de Merdolino reserveborstel. Zowel jij als je kamergenoten zullen dit artikel geweldig vinden. De borstel zal hierdoor sneller slijten dan een gemiddelde toiletborstel. Dan is er altijd de Merdolino reserveborstel. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 48cm
Doorsnee: 12cm
OntwerperStefano Giovannoni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.