Alessi Nuovo Milano serveerlepel

Vanaf € 35
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De chique Alessi Nuovo Milano serveerlepel is ontworpen door Ettore Sotsass en Alberto Gozzi voor fabrikant Alessi .

Industrieel ontwerper Ettore Sotsass heeft onder meer de Compasso d'Oro gewonnen. Zijn samenwerking met de succesvolle restaurateur Alberto Gozzi is een mooi voorbeeld van de combinatie van inhoudelijke expertise en creatieve visie. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de Nuovo Milano lijn, die door designleverancier Alessi wordt gepresenteerd als hun paradepaardje in elegant bestek.

De Alessi Nuovo Milano serveerlepel is gemaakt van zeer hoogwaardig gepolijst roestvrij staal. Het valt op door de mooie en gladde lijn van het handvat, dat een vernauwing laat zien net achter het lepelgedeelte, wat een zeer elegante indruk geeft. Het lepeloppervlak is breed en ruim, waardoor je gemakkelijk kleine en delicate ingrediënten kunt opscheppen, maar je hebt ook geen moeite met de grotere ingrediënten in je maaltijd. De lengte van de Alessi Nuovo Milano serveerlepel is 20 cm.

Je kunt deze opscheplepel op zichzelf gebruiken, maar als je hem combineert met de bijbehorende serveervork, kun je de regels van de kunst volgen om je gerechten op de meest correcte manier te serveren. Het lepeloppervlak is breed en ruim, waardoor je gemakkelijk kleine en delicate ingrediënten kunt opscheppen, maar je hebt ook geen moeite met de grotere ingrediënten in je maaltijd. De lengte van de Alessi Nuovo Milano serveerlepel is 20 cm.

Je kunt deze opscheplepel op zichzelf gebruiken, maar als je hem combineert met de bijbehorende serveervork, kun je de regels van de kunst volgen om je gerechten op de meest correcte manier te serveren. Bekijk de messen, besteksets en tafelvorken uit de Nuovo Milano lijn en investeer in kwaliteit en elegant design. Bekijk de messen, besteksets en tafelvorken uit de Nuovo Milano lijn en investeer in kwaliteit en elegant design.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 24cm
OntwerperEttore Sottsass
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.