Alessi Parrot sommelier-kurkentrekker

Vanaf € 43,00
Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Alessi Parrot sommelier-kurkentrekker is ontworpen door Alessandro Mendini voor Alessi .

Alessandro Mendini heeft een brede achtergrond. Na zijn studie architectuur in Milaan werkte hij als hoofdredacteur van een aantal vakbladen, waarin hij zijn ideeën over kunst en architectuur beschreef. In de jaren zeventig werd hij lid van de avant-gardistische ontwerpersgroep Alchimia. Hij is in Nederland vooral bekend als de architect van het Groninger Museum. Ook ontwierp hij het kleurrijke interieur van een Koploper treinset. Voor Alessi ontwierp hij verschillende producten, waarin hij de grens tussen kunst en design opzoekt. Dit heeft geresulteerd in een serie producten die door velen zeer gewaardeerd worden.

Mendini's ontwerp voor de Alessi Parrot sommelier-kurkentrekker werd bekroond met de Design Plus Award, en terecht. Voor Alessi ontwierp hij verschillende producten, waarin hij de grens tussen kunst en design opzoekt. Dit resulteert in een serie producten die door velen zeer gewaardeerd worden.

Mendini's ontwerp voor de Alessi Parrot sommelier-kurkentrekker werd bekroond met de Design Plus Award, en terecht. Deze handige kurkentrekker is zo ontworpen dat hij gemakkelijk in uw zak past. Opgevouwen ziet de kurkentrekker eruit als een papegaai: het scharnierpunt wordt een oog en het handvat wordt het lichaam. De kurkentrekker is gemaakt van stevig aluminium en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geef de Papegaai Sommelier - Kurkentrekker een opvallende plek in je keuken, zodat je hem altijd bij de hand hebt en waar hij een vrolijke blikvanger is. Deze handige kurkentrekker is zo ontworpen dat hij gemakkelijk in uw zak past. Opgevouwen ziet de kurkentrekker eruit als een papegaai: het scharnierpunt wordt een oog en het handvat wordt het lichaam. De kurkentrekker is gemaakt van stevig aluminium en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geef de Papegaai Sommelier - Kurkentrekker een opvallende plek in je keuken, zodat je hem altijd bij de hand hebt en waar hij een vrolijke blikvanger is. Geef de Papegaai Sommelier - Kurkentrekker een opvallende plek in je keuken, zodat je hem altijd bij de hand hebt en waar hij een vrolijke blikvanger is.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 3cm
Breedte: 2.5cm
Hoogte: 13cm
OntwerperAlessandro Mendini
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.