Alessi PCH05 fruitschaal

Vanaf € 105
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi PCH05 fruitschaal is ontworpen door Pierre Charpin voor Alessi .

Ontwerper Pierre Charpin, geboren in 1962, heeft al een grote reputatie opgebouwd met zijn ontwerpen waarin hij bekend en traditioneel design nieuw leven inblaast. Hij werkte voor bekende designmerken, waaronder Zanotta en Montina. In 2004 won hij een ontwerpwedstrijd met zijn ontwerp voor de Triplo waterkaraf, die door Venini in productie werd genomen en genomineerd werd voor de Compasso d? Oro in 2005. Enkele van zijn ontwerpen zijn onder meer te zien in het Centre Pompidou in Parijs. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Alessi werk van zijn hand in de productlijn heeft opgenomen.

De stijlvolle Alessi PCH05 fruitschaal getuigt van de doordachte finesse waarmee Charpin ontwerpt. De fruitschaal is gemaakt van gepolijst RVS en heeft een diameter van 30 cm. De bodem is aan de rand uitgewerkt in smalle opstaande stroken die de schaal zijn vorm geven.

De stijlvolle Alessi PCH05 fruitschaal getuigt van de doordachte finesse waarmee Charpin ontwerpt. De fruitschaal is gemaakt van gepolijst RVS en heeft een diameter van 30 cm. De bodem is aan de rand uitgewerkt in smalle opstaande stroken die de schaal zijn vorm geven. De fruitschaal is dan ook een opvallende eye-catcher op je eettafel of dressoir, zowel met als zonder fruit. Je kunt de Alessi PCH05 fruitschaal combineren met een van de andere schalen met hetzelfde ontwerp dat Charpin ontwierp. De fruitschaal is dan ook een opvallende eye-catcher op je eettafel of dressoir, zowel met als zonder fruit. Je kunt de Alessi PCH05 fruitschaal combineren met een van de andere schalen met hetzelfde ontwerp dat Charpin ontwierp.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte:
· H 12cm / Ø 30cm: 12cm
· H 11cm / Ø 24cm: 11cm
Doorsnee:
· H 12cm / Ø 30cm: 30cm
· H 11cm / Ø 24cm: 24cm
OntwerperPierre Charpin
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.