Alessi Resonance fruitschaal

Vanaf € 129
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De sierlijke Alessi Resonance fruitschaal is ontworpen door Alice Abi voor fabrikant Alessi .

Alice Abi is een Australische ontwerpster die graag geometrische vormen gebruikt in haar creaties. Ze is ervan overtuigd dat wiskunde en meetkunde universele talen zijn die voor een groot deel onze perceptie van schoonheid bepalen. Deze visie komt zeker tot uiting in deze Alessi Resonance fruitschaal die ze creëerde voor de Italiaanse leverancier Alessi .

Als je naar deze fruitschaal kijkt, zie je een prachtige geometrische structuur die doet denken aan drie met elkaar verweven bloembladen. Deze schaal is gemaakt van glanzend gepolijst roestvrij staal. Dit zorgt ervoor dat het mooie spiegeleffecten geeft bij invallend zonlicht of onder kunstlicht als je er geen fruit op hebt gelegd. Gebruik je hem als fruitschaal dan zorgt de combinatie van zijn zilverwitte glans met de kleuren van vers fruit ervoor dat je eettafel weelde uitstraalt en dat het uitgestalde fruit uitnodigt tot eten. De diameter van deze fruitschaal is 40 cm en de hoogte is 6 cm. Dit zorgt ervoor dat het mooie spiegeleffecten geeft bij invallend zonlicht of onder kunstlicht als je er geen fruit op hebt gelegd. Gebruik je hem als fruitschaal dan zorgt de combinatie van zijn zilverwitte glans met de kleuren van vers fruit ervoor dat je eettafel weelde uitstraalt en dat het uitgestalde fruit uitnodigt tot eten. De diameter van deze fruitschaal is 40 cm en de hoogte is 6 cm. Met deze afmetingen past hij op elke eettafel voor een gezin en kan hij ook vele soorten fruit uitstallen zonder een rommelige indruk te maken.

Bekijk in het assortiment van Gerritsma Interieur bord, glaswerk en bestek rond uw eettafel extra opvallend. Met deze afmetingen past hij op elke eettafel voor een gezin en kan hij ook vele soorten fruit uitstallen zonder een rommelige indruk te maken.

Bekijk in het assortiment van Gerritsma Interieur bord, glaswerk en bestek rond uw eettafel extra opvallend.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 5.8cm
Doorsnee: 38cm
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.