Alessi Tonale karaf

Vanaf € 30
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Tonale karaf , ontworpen door David Chipperfield voor Alessi, maakt deel uit van de Tonale serviescollectie en is een verdere ontwikkeling van een project dat in 1996 werd gestart. De Britse ontwerper David Chipperfield werd geïnspireerd niet alleen door Morandi's werk, maar ook door traditioneel Aziatisch aardewerk. Deze invloeden zijn gecombineerd in Tonale om een ​​veelzijdige collectie objecten te creëren die zich verenigen dankzij hun kleurafstemming en basisvormen. Deze eclectische collectie bestaat uit vele onderdelen, zoals een dienblad, kan, borden en kommen in verschillende maten, glaswerk en kopjes.
De hier gepresenteerde waterkan (0,75 l) is gemaakt van handgeblazen kristalglas en overtuigt ons door zijn elegante eenvoud! De karaf vormt een aanvulling op de Tonale -serie met een echte designschat.

Winnaar van de Compasso d'Oro-prijs in 2011 en de Good Design-prijs in 2011 !.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 18cm
Doorsnee: 9.5cm
Inhoud: 0.8l
OntwerperDavid Chipperfield
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.