Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

&Tradition Como SC53 draadloze tafellamp

Vanaf € 205,00

Met de &Tradition Como SC53 tafellamp stel je de verlichting af op de sfeer. Een draagbare tafellamp in een prachtig ontwerp van Space Copenhagen. De stevige basis van de Como SC53 is gemaakt van geanodiseerd aluminium en loopt taps toe naar een zacht gebogen, paddestoelvormige kap. Deze batterij-aangedreven lamp kan 11 uur branden op de hoogste stand, met een extra batterij-optie die extra werking mogelijk maakt. Eenvoudig op te laden met een USB-kabel.

morgen
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Meer informatie
Merk&Tradition
EAN5705385020050
Breedte (cm)21cm
Diameter (cm)15.6cm
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.