Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Artisan Leno barkast

Vanaf € 6.260,00

Designschneider, Berlijn, tekende voor Artisan de Leno barkast. Het geoliede noten en details als de solide scharnieren laten je genieten al voor je een drankje inschenkt. Leverbaar in twee hoogtes waarbij de kast gelijk is, onderstel 44cm of met pootjes van 15cm.

Levertijd 14 weken
Persoonlijk bezorgd en gemonteerd door onze eigen monteurs.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Leno barkast van Artisan

Dit fraaie barmeubel is ontworpen door Designschneider. Deze Duitse designers zijn gespecialiseerd in tijdloze ontwerpen. Minimalistische vormen en gebruiksvriendelijkheid laten je genieten van dagelijkse voorwerpen. De Leno barkast is gemaakt van massief notenhout. Een luchtig stalen onderstel tilt het met gemak. Het geeft tegelijk zowel de barkast zowel een stoere als een elegante uitstraling.

In de deuren zijn twee grepen geintegreerd die makkelijk toegang verschaffen tot het barmeubel. De Leno voelt al snel vertrouwd aan. Door het mooie massieve notenhout en zijn fraaie details zoals de zware rvs scharnieren. Die scharnieren zijn in de kastzijden verwerkt op ongeveer een derde deel van de voorkant. Zo ontstaat extra opening en licht het zwaartepunt verder naar achteren. Mooi doordacht detaill

Leno barmeubel indeling

Eenmaal geopend valt de binnenkant van de deuren op. Met geintegreerde flessenvakken lekker veel plek voor mooie flessen. De schenkklep hangt voor een vak met een glazen legplank. Daar is ruimte voor bijvoorbeeld whisky glazen. In de lade eronder kun je je bar accessoires prima opbergen. Ernaast en erboven is voldoende ruimte voor een leuke collectie aan flessen. 

Meer informatie
MerkArtisan
Breedte (cm)100cm
Hoogte (cm)106/135cm
Diepte (cm)51cm
OntwerperDesignschneider
HerkomstBosnië
Materiaal onderstelMetaal

Over het merk

Artisan is voortgekomen uit de traditionele houtbewerkingswinkel Ćostović, die al zijn liefde voor hout en 50 jaar ervaring in houtverwerking erin heeft overgebracht.

Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van meubelen van hoge kwaliteit gemaakt van massief hout, en deze nadruk op handmatig, ambachtelijk werk is wat ons onderscheidt.

Ze deden hun eerste ervaringen op door meubels te maken voor Nederlandse en Britse ontwerpers en startten in 2007 hun eigen eerste collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers.

Sindsdien is het hun doel om de filosofie te bevestigen die hen leidt bij elke collectie, elk stuk hout, met de visie van elke ontwerper en ijverige vakmensen.