Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Belux Disk - Vloerlamp

Vanaf € 1.266,00
Levertijd 2-3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Belux Disk - Vloerlamp is ontworpen door Daniel Kübler voor Belux .

Elegantie en stijl zijn vastgelegd in dit designobject in een ongeëvenaard totaalontwerp dat zowel qua kwaliteit als qua schoonheid een echte topper is. Stilistisch het ontwerp van een uitzonderlijk hoge standaard dat een hoge mate van vakmanschap benadrukt, waarin oog voor detail en optimale creativiteit zijn ingebed.

De Duitse ontwerper Daniel Kübler is een autoriteit als het gaat om verlichting en productdesign. Zijn professionele opleiding heeft hem veel kennis opgeleverd die terugkomt in al zijn creaties. Kübler is een specialist wiens werk internationaal wordt gewaardeerd door designfabrikanten en liefhebbers van strakke, moderne ontwerpen die het beste van industriële ontwerptradities belichamen. Het grote vakmanschap en de originaliteit in de ontwerpen van Kübler hebben geleid tot prijzen als de Red Dot Design Award, de IF Design Award, de German Design Award, de Designpreis der Bundesrepublik Deutschland en de Design Preis Schweiz.

De Belux Disk - Vloerlamp van Belux is gemaakt van verchroomd aluminium wat zorgt voor een exclusieve uitstraling.

U kunt de Belux Disk - Vloerlamp gewoon bestellen in de online winkel van Ambiente Direct. Het grote vakmanschap en de originaliteit in de ontwerpen van Kübler hebben geleid tot prijzen als de Red Dot Design Award, de IF Design Award, de German Design Award, de Designpreis der Bundesrepublik Deutschland en de Design Preis Schweiz.

De Belux Disk - Vloerlamp van Belux is gemaakt van verchroomd aluminium wat zorgt voor een exclusieve uitstraling.

U kunt de Belux Disk - Vloerlamp eenvoudig bestellen in de webwinkel van Ambiente Direct .. .
Meer informatie
MerkBelux
AfmetingenBreedte: ca. 43.9cm
Hoogte: 186.6cm
Doorsnee: ca. 0cm
Kabellengte: 300cm
Doorsnee lampenkap: 43.9cm
Doorsnee voet: 36cm
OntwerperDaniel Kübler
HerkomstZwitserland

Over het merk

De verlichting van Belux is niet zomaar verlichting en is alles behalve alledaags. Voor mensen die écht iets unieks in huis willen, is de verlichting van Belux ideaal. Daarnaast is de verlichting van Belux altijd een groot succes geweest. De Belux Economy lampen voor kantoren waren in 1992 een antwoord op de wereldwijde vastgoedcrisis. Vier jaar later bewezen de energiebesparende Up Down lampen van designer Reto Schöpfer hun stijlvolle meerwaarde in wooninterieurs. Belux is voornamelijk beroemd om de Mama Cloud hanglamp, een ontwerp van Frank Gehry. De door Matteo Thun ontworpen Arba vloerlamp uit de Arba-collectie is een toonbeeld van innovatieve, industriële verlichting.