Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Belux Lifto LED - Tafellamp met tafelklem

Vanaf € 520,00
Levertijd 2-3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Belux Lifto LED - Tafellamp met tafelklem is ontworpen door Benjamin Thut voor de fabrikant Belux .

Het model kenmerkt zich door zuivere lijnen. Het is een echte eyecatcher in een modern interieur. Je kunt de tafellamp op een bureau plaatsen, maar deze lamp kan ook zorgen voor dat beetje extra verlichting dat zo belangrijk is op een eettafel. Het model is gemaakt van geverfd metaal, wat het een zeer strak uiterlijk geeft.

De Belux Lifto LED - Tafellamp met tafelklem heeft een breedte van 67 cm en een hoogte van 72 cm. De lengte van de kabel is 300 cm. De lamp is aan te sluiten op een elektriciteitsnet van 110 V, maar ook op een elektriciteitsnet van 220 tot 240 V. Het model is voorzien van een schakelaar, waarmee je de lamp op een eenvoudige manier aan en uit kunt zetten. De lengte van de kabel is 300 cm. De lamp is aan te sluiten op een elektriciteitsnet van 110 V, maar ook op een elektriciteitsnet van 220 tot 240 V. Het model is voorzien van een schakelaar, waarmee je de lamp op een eenvoudige manier aan en uit kunt zetten. Daarnaast is de Belux Lifto LED - Tafellamp met tafelklem voorzien van een dimmer. Hierdoor is de lamp niet alleen een sfeermaker, maar ook een heel praktisch onderdeel van je huis.

Benjamin Thut is een ontwerper die zich primair richt op functionaliteit. Hij heeft onder meer de iF Design Talent Award gewonnen. Daarnaast is de Belux Lifto LED - Tafellamp met tafelklem voorzien van een dimmer. Hierdoor is de lamp niet alleen een sfeermaker, maar ook een heel praktisch onderdeel van je huis.

Benjamin Thut is een ontwerper die zich primair richt op functionaliteit. Hij heeft onder meer de iF Design Talent Award gewonnen. Hij heeft onder meer de iF Design Talent Award gewonnen.
Meer informatie
MerkBelux
AfmetingenBreedte: 67cm
Hoogte: 72cm
Kabellengte: 300cm
OntwerperBenjamin Thut
HerkomstZwitserland

Over het merk

De verlichting van Belux is niet zomaar verlichting en is alles behalve alledaags. Voor mensen die écht iets unieks in huis willen, is de verlichting van Belux ideaal. Daarnaast is de verlichting van Belux altijd een groot succes geweest. De Belux Economy lampen voor kantoren waren in 1992 een antwoord op de wereldwijde vastgoedcrisis. Vier jaar later bewezen de energiebesparende Up Down lampen van designer Reto Schöpfer hun stijlvolle meerwaarde in wooninterieurs. Belux is voornamelijk beroemd om de Mama Cloud hanglamp, een ontwerp van Frank Gehry. De door Matteo Thun ontworpen Arba vloerlamp uit de Arba-collectie is een toonbeeld van innovatieve, industriële verlichting.