Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam F1 LED vloerlamp

Vanaf € 1.055,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Lederam F1 LED vloerlamp is ontworpen door Enzo Catellani voor Catellani & Smith .

Deze slanke lamp is gemaakt van metaal, aluminium en nikkel en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De ontwerper Catellani uit Zibello combineerde Italiaanse flair met innovatieve technologie in zijn creatie. Ontwerpen van Catellani staan ​​bekend om hun unieke en verrassende stijl.

De hoogte van de lamp is 175 cm en de diameter is 17 cm. De lamp heeft een vierkante voet van 20 x 20 cm. Hieraan is een luifel van 7 x 7 cm bevestigd. Vanaf hier loopt een stang schuin omhoog, waaraan met een scharnier een schijf is bevestigd. Binnenin deze aandrijving zal een energiebesparende 17W LED lamp zitten, die apart besteld kan worden. De schijf is naar wens in hoogte en hoek te verstellen, zodat de lamp zowel op de vloer als op een muur kan schijnen.

Lampen passen in het armatuur van de Lederam F1 - Vloerlamp van energieklassen A t / m F. De lamp is voorzien van een dimmer en geschikt voor 110 V en 220-240 V. In onze online shop vindt u naast de Lederam F1 - Vloerlamp hanglampen en wandlampen van Catellani & Smith ..

De armatuur van de Lederam F1 - Vloerlamp past op lampen van energieklassen A t / m F. De lamp is voorzien van een dimmer en geschikt voor 110 V en 220-240 V. online shop vindt u naast de Lederam F1 - Vloerlamp ook hanglampen en wandlampen van Catellani & Smith ..
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenBreedte: 58cm
Hoogte: 175cm
Diepte: 23cm
Doorsnee: 17cm
Doorsnee lampenkap: 17cm
Doorsnee voet: 23cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Catellani&Smith Lederam F1 datasheet Downloads
pdf Catellani&Smith Lederam F1 montagehandleiding Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.