Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam F3 LED vloerlamp

Vanaf € 1.470,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

 Lederam F3 LED vloerlamp

De Catellani & Smith Lederam F3 LED vloerlamp is ontworpen door de Italiaanse designer Enzo Catellani voor de fabrikant Catellani & Smith.

Met deze elegante vloerlamp voeg je subtiel sfeervolle verlichting toe aan je huis. Dit ontwerp ziet er ook geweldig uit in een zakelijke omgeving.

De Lederam F3 Vloerlamp bestaat uit een dunne standaard met bovenaan drie ovale lampenkampen. Hierdoor zien ze er vanaf een afstand uit alsof ze zweven.

De vloerlamp is 198 cm hoog en heeft een diameter van 17 cm. De luifel heeft een diameter van 7 cm en de voet heeft een diameter van 23 cm. Voor de vloerlamp worden metaal, aluminium en nikkel gebruikt. 


Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenBreedte: 35cm
Hoogte: 198cm
Diepte: 23cm
Doorsnee: 17cm
Doorsnee lampenkap: 17cm
Doorsnee voet: 23cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Catellani&Smith Lederam F3 datasheet Downloads
pdf Catellani&Smith Lederam F3 montagehandleiding Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.