Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam Manta CWS1 LED plafondlamp/wandlamp

Vanaf € 905,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Lederam Manta CWS1 LED plafondlamp/wandlamp

De Catellani & Smith Lederam Manta CWS1 LED plafondlamp/wandlamp is ontworpen door Enzo Catellani voor zijn eigen lampenmerk Catellani & Smith .

De Italiaanse ontwerper Enzo Catellani is een meester in lichtmanipulatie. Hij startte zijn lichtstudio in 1989, waar hij uitgebreid experimenteert met materialen. Voor hem is een lamp meer dan een lichtbron: Catellani ziet zijn lampen als objecten die een spel spelen met de ruimte en elke kamer voorzien van betoverende sfeerverlichting. Zijn ontwerpen zijn te zien in theaters, horeca en ook in de openbare ruimte, zoals onder de Porta Romana in Milaan.

Met de Lederam Manta CWS1 LED plafondlamp/wandlamp creëerde Catellani een prachtig ruimtelijke lamp, waarvoor hij zich liet inspireren door de reuzenmanta's, die soepel door het zeewater zweven. Dit zie je terug in de gebogen achterplaat van de lamp. Deze heeft een diameter van 60 cm. Vanuit het midden komt een metalen staaf, waaraan de diffuser is bevestigd. Dit weerkaatst het licht op de achterplaat. Hierdoor is deze lamp een mooie eyecatcher in elk interieur, of je hem nu aan de muur of het plafond bevestigt. De Lederam Manta CWS1 plafondlamo/wandlamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte: 30cm
Doorsnee: 60cm
Doorsnee baldakijn: 9cm
Doorsnee lampenkap: 60cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Catellani&Smith Lederam Manta CWS1 datasheet Downloads
pdf Catellani&Smith Lederam Manta CWS1 dim suggestie Downloads
pdf Catellani&Smith Lederam Manta CWS1 montagehandleiding Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.