Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam T1 LED tafellamp

Vanaf € 735,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

 Lederam T1 LED tafellamp

De Catellani & Smith Lederam T1 LED tafellamp is ontworpen door Enzo Catellani voor Catellani & Smith.

Dit armatuur maakt deel uit van een speciale serie lampen van deze fabrikant. De lamp is 22 cm breed en 41 cm hoog. De diameter van de lampenkap is 17 cm.

Enzo Catellani is een bijzondere ontwerper. Bij hem kom je nooit een ontwerp tegen dat een variatie is op een bekend thema van een andere ontwerper. Catellani doet niets liever dan zich terug te trekken in zijn studie, waar hij als een echte alchemist met onbekende technieken werkt om zijn lampen nog effectiever en specialer te maken. Catellani houdt trouwens niet alleen van lampen, maar ook van paarden. De naam 'Smith' in zijn firmanaam komt van zijn paard, dat precies zo heet.

De Lederam T1 - Tafellamp kun je bij Gerritsma Interieur kopen in verschillende kleuren. Al deze kleuren zijn stijlvolle variaties op elkaar waardoor de lampen mooi met elkaar gecombineerd kunnen worden. Ook is hij goed te combineren met de andere lampen uit de Lederam serie van Castellani. Deze vind je natuurlijk ook in ons assortiment.

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenLengte: 22cm
Breedte: 17cm
Hoogte: 41cm
Doorsnee lampenkap: 17cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Catellani&Smith Lederam T1 datasheet Downloads
pdf Catellani&Smith Lederam T1 montagehandleiding Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.