Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam W 17 LED wandlamp

Vanaf € 455,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Lederam W 17 LED wandlamp is ontworpen door Enzo Catellani voor Catellani & Smith .

Met deze lamp haal je één van de fenomenale ontwerpen van deze grootmeester van de verlichting in huis. De lamp heeft een diameter van 17 cm en is gemaakt van aluminium en nikkel.

Op het eerste gezicht lijken deze materialen misschien niet op materialen waar een lamp normaal van gemaakt is. Toch kun je het aan Enzo Catellani overlaten om weer iets unieks te bedenken. Deze ontwerper is niet tevreden om voort te bouwen op bekende thema's, hij besteedt al zijn tijd aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Catellani is hiervoor vaak bekroond. Hij en zijn ontwerpen worden vaak voor inspiratie gezocht. Catellani heeft er zelf nog genoeg van, hij komt keer op keer met bijzondere producten.

Het assortiment van Lederam W 17 - Wandlamp van Gerritsma Interieur is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. . Zo kun je de verschillende stijlen van deze lamp mooi combineren. De lamp is ook verkrijgbaar in een iets grotere versie met een diameter van 25 cm. Zo kun je de verschillende stijlen van deze lamp mooi combineren. De lamp is ook verkrijgbaar in een iets grotere versie met een diameter van 25 cm.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenDiepte: 9cm
Doorsnee: 17cm
Doorsnee lampenkap: 17cm
Doorsnee voet: 7cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.