Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam W1 25 LED wandlamp

Vanaf € 475,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Lederam W1 25 LED wandlamp

De Catellani & Smith Lederam W1 25 LED wandlamp is ontworpen door Enzo Catellani voor zijn eigen desigmerk Catellani & Smith.

De lampen van Catellani & Smith zijn net zo eigenzinnig als hun ontwerper, Enzo Catellani. Hij richtte zijn eigen lampenfabriek op, die hij vernoemde naar zijn vader Carlo en naar zijn eigen renpaard, Logan Smith. Humor of niet, elke lamp van Catellani  heeft een intrigerende dynamiek. Catellani laat zich inspireren door de natuur en vertaalt dit naar dessins met een grillige structuur, asymmetrische lijnen, aardetinten en veelvuldig gebruik van koper-, goud- en brons tinten.

De Catellani & Smith Lederam W1 25 LED wandlamp behoort tot de Lederam lampenfamilie. Het onderscheidt zich doordat elke lamp een spel speelt met de ruimte. Elke lamp heeft een asymmetrische vorm. Deze wandlamp is gemaakt van metaal en heeft een blender van aluminium. Hierdoor wordt het licht speels op de muur gereflecteerd waardoor intieme sfeerverlichting ontstaat. De wandlamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, die elk interieur een bijzondere touch geven.

De Catellani & Smith Lederam W1 25 LED wandlamp kan perfect gecombineerd worden met andere lampen uit de Lederam lampenfamilie, zoals de plafondlamp of een van de staande lampen.

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenDiepte: 8cm
Doorsnee: 25cm
Doorsnee lampenkap: 25cm
Doorsnee voet: 6.5cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Catellani&Smith Lederam W1 datasheet Downloads
pdf Catellani&Smith Lederam W1 dim suggestie Downloads
pdf Catellani&Smith Lederam W1 25 montagehandleiding Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.