Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Light Stick F LED vloerlamp

Vanaf € 1.310,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Light Stick F LED vloerlamp is ontworpen door Enzo Catellani voor Catellani & Smith , een Italiaanse fabrikant van verlichtingsproducten.

Het bedrijf werd eind jaren tachtig opgericht in de omgeving van Milaan. In 1989 werd de eerste collectie gepresenteerd op de beurs in Frankfurt, die met zeer positieve reacties werd ontvangen. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 1500 ontwerpen voor de meest uiteenlopende interieurs.

De Light Stick - Vloerlamp is gemaakt van metaal en is verkrijgbaar met 6 of 10 LED-lampjes, die automatisch worden geleverd. Tevens heeft de lamp een dimmer, waarmee het licht naar wens kan worden aangepast. De vloerlamp heeft een lengte van 8 cm, een breedte van 8 cm en een hoogte van 183 cm.

In 1976 vond Enzo Catellani zijn passie in het ontwerpen van verlichting en bijbehorende accessoires. Tijdens zijn carrière was hij verantwoordelijk voor een groot aantal producten uit het assortiment, waaronder de populaire Fil de Fer, Iron Wire, Luna nel Pozzo en The Moon in the Well.

Geef je interieur een nieuwe look en kies voor het unieke design van de Light Stick - Vloerlamp . Bekijk ook de andere producten van Catellani & Smith bij Gerritsma Interieur .. Bekijk ook de andere producten van Catellani & Smith bij Gerritsma Interieur ..
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte: 183cm
Doorsnee: 8cm
Doorsnee voet: 8cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.