Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Luce d’Oro F vloerlamp

Vanaf € 1.125,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Luce d’Oro F vloerlamp is ontworpen door ontwerpers Enzo Catellani voor het merk Catellani & Smith .

De weelderige lampen van Enzo Catellani zijn ontstaan ​​uit een uitgebreide verkenning van materialen en uitgebreide denkprocessen over licht. Dat geldt ook voor deze elegante vloerlamp, die bestaat uit een ronde metalen lampenkap die op een metalen lampvoet is gemonteerd en die wordt verlicht door een lichtbron die voor de lampenkap is bevestigd. De lamp verwijst daarmee naar de maan, die het licht van de zon weerkaatst. Bij de Catellani & Smith Luce d’Oro F vloerlamp laat Catellani zich vooral inspireren door de vurige gloed van het zonlicht.

Het effect van die gloed wordt bereikt door Catellani door de laag bladgoud op de metalen schaal, die de lampenkap vormt. De bovenkant van de lampvoet is flexibel, net als de lamp die op de schaal schijnt. Zo kun je de verlichting helemaal naar eigen wens instellen, evenals het schaduwspel dat door deze manipulatie achter de lamp ontstaat. De schaal heeft een diameter van 50 cm en de lamp is in hoogte verstelbaar van 210 tot 230 cm. De lamp is verkrijgbaar in meerdere kleurvarianten en voor de lamp die op de schaal schijnt, kun je onder Accessoires & Onderdelen kiezen uit diverse spotlampen. .
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte: 230cm
Doorsnee: 50cm
Doorsnee lampenkap: 50cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.