Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Luna W LED wandlamp

Vanaf € 555,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Luna W LED wandlamp is ontworpen door ontwerper Enzo Catellani voor het merk Catellani & Smith .

Door te spelen met materialen ontstaan ​​de mooiste ontwerpen. Dat is de filosofie die ten grondslag ligt aan de werkwijze van Enzo Catellani. Dit resulteerde in een weelderige collectie lampen waarin licht en materiaal een intrigerend samenspel spelen. De Catellani & Smith Luna W LED wandlamp is geen uitzondering. Deze elegante wandlamp ontleent zijn naam aan haar inspiratiebron: de maan. Deze geeft zelf geen licht, maar wordt verlicht door de zon. Dat is precies wat er met deze lamp gebeurt, al is hier de zon vervangen door een kleine lichtbron in een smalle buis aan de voorkant.

De Catellani & Smith Luna W LED wandlamp is een ronde komvorm, die iets van de muur af staat. Deze schaal is gemaakt van metaal, dat is bewerkt door te hameren, tikken en krabben totdat het oppervlak doet denken aan het oppervlak van de maan. De schaal heeft een diameter van 30 cm en is verkrijgbaar in verschillende kleuruitvoeringen. De geïntegreerde led-verlichting bevindt zich in de koperen staaf. Dit licht wordt weerkaatst door de schaal. Tegelijkertijd werpt het een schaduw op de achterliggende muur. De lamp is niet dimbaar. De schaal heeft een diameter van 30 cm en is verkrijgbaar in verschillende kleuruitvoeringen. De geïntegreerde led-verlichting bevindt zich in de koperen balk. Dit licht wordt weerkaatst door de schaal. Tegelijkertijd werpt het een schaduw op de achterliggende muur. De lamp is niet dimbaar. .
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenDoorsnee: 30cm
Doorsnee lampenkap: 30cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.