Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Macchina Della Luce A LED hanglamp

Vanaf € 2.665,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Macchina Della Luce A LED hanglamp

De sierlijke Catellani & Smith Macchina Della Luce hanglamp is ontworpen door Enzo Catellani voor fabrikant Catellani & Smith .

De Italiaanse ontwerper Enzo Catellani is het creatieve brein van de firma Catellani & Smith, genoemd naar Enzo's vader en zijn favoriete paard Logan Smith. Elke lamp van Enzo Catellani wordt gekenmerkt door minutieus handwerk en een sprookjesachtig en futuristisch design. Dit is duidelijk te zien in de Macchina Della Luce lijn, waartoe deze hanglamp behoort.

De hanglamp bestaat uit vier ronde en gebogen constructies. De bovenste is de grootste en heeft een diameter van 80 cm. De drie opeenvolgende hebben elk een kleinere diameter. Samen stralen ze elegantie en klasse uit. Ze zijn bekleed met gestructureerde metaalfolie. Wanneer het licht van de zeven LED-units, elk met een vermogen van 6 W, weerkaatst op hun oppervlak, wordt je ruimte op een sprookjesachtige manier verlicht.

In de Macchina Della Luce lijn vind je nog een aantal andere sfeervolle hanglampen. Deze hanglampen passen perfect in een modern ingerichte woonkamer of een chique zakelijke omgeving. 

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenLengte: 145cm
Doorsnee: 80cm
Kabellengte: 145cm
Doorsnee baldakijn: 21cm
Doorsnee lampenkap: 80cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Productoverzicht Macchina della luce Downloads
pdf Modeloverzicht Macchina della Luce LED 2 Downloads
pdf Montagehandeiding Macchina della Luce LED Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.