Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Malagola 55 hanglamp

Vanaf € 955,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Malagola 55 hanglamp is ontworpen door Enzo Catellani's eigen ontwerpstudio Catellani & Smith .

De Malagola hanglamp grijpt terug op het idee van licht als bron van leven. De lamp is een soort bolster die aan de onderkant geopend wordt en waar het licht uit komt. De lampenkap bestaat uit twee gesmede aluminium bladen die rijkelijk zijn bewerkt, waardoor de lamp de indruk wekt dat het een overblijfsel is van een oude beschaving. Met een afmeting van 55 cm lang, 30 cm breed en 25 cm hoog is dit een lamp met een monumentaal karakter.

Meer lampen van Catellani & Smith hebben dat monumentale karakter. Enzo Catellani richtte het op in 1989, samen met de smid Logan Smith. De lampen van het paar getuigen allemaal van een grondige traditionele methode met veel oog voor esthetiek. Dit resulteert in een collectie lampen met een sculpturale uitstraling.

Dit geldt ook voor de Malagola hanglamp . De lamp is niet alleen een opvallend pronkstuk voor boven de eettafel of op een opvallende plek in je woonkamer, het zachte, gerichte licht dat hij verspreidt maakt dit een zeer geschikte lamp voor gebruik in de horeca. De lamp is niet alleen een opvallend pronkstuk voor boven de eettafel of op een opvallende plek in je woonkamer, het zachte, gerichte licht dat hij verspreidt maakt dit een zeer geschikte lamp voor gebruik in de horeca.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenLengte: 55cm
Breedte: 30cm
Hoogte: 25cm
Kabellengte: 170cm
Doorsnee baldakijn: 8cm
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.