Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith PostKrisi W 40 wandlamp

Vanaf € 845,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith PostKrisi W 40 wandlamp is ontworpen door Enzo Catellani voor Catellani & Smith .

Aanvankelijk deelde Catellani het verhaal dat hij in 1989 samen met architect Logan Smith het Italiaanse bedrijf oprichtte. De ontwerper gaf later aan dat dit eigenlijk de naam van zijn paard was. Het merkwaardige ontstaan ​​is illustratief voor de creatieve en soms excentrieke ontwerpen van het label.

De Catellani & Smith PostKrisi W 40 wandlamp is gebaseerd op het ontwerp van de klassieke PostKrisi collectie. Het product bestaat uit een nikkel wandplaat waarop een halfronde glasvezel kap is bevestigd. Dit wordt ondersteund door een dunne koperen staaf, die is bedekt met nikkel. De kap heeft een diameter van 40 cm en is in diverse kleuren en afwerkingen te bestellen. Het ontwerp heeft een totale hoogte van 60 cm en een bevestigingspunt van 9 x 3 cm. De Catellani & Smith PostKrisi W 40 wandlamp wordt geleverd met twee energiezuinige LED-lampen in energieklasse A.

Enzo Catellani ontwerpt al lampen sinds 1976 en heeft een werkplaats nabij Bergamo in Italië. Met de oprichting van Catellani & Smith en de aanwezigheid van een aantal van zijn producten op een interieurbeurs in Frankfurt, groeide de belangstelling voor zijn opmerkelijke en artistieke designverlichting vanaf 1989 snel.

Enzo Catellani ontwerpt sinds 1976 lampen en heeft een werkplaats in de buurt van Bergamo in Italië. Met de oprichting van Catellani & Smith en de aanwezigheid van enkele van zijn producten op een interieurbeurs in Frankfurt, groeide de belangstelling voor zijn opmerkelijke en artistieke designverlichting snel vanaf 1989.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenBreedte:
· goud: 40cm
· wit: 0cm
· zilver: 40cm
Hoogte: 60cm
Diepte: 25cm
Doorsnee:
· goud: 0cm
· wit: 40cm
· zilver: 0cm
Doorsnee lampenkap: 40cm
Doorsnee voet: 9cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.