Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Sorry Giotto 1 LED tafellamp

Vanaf € 945,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De sculpturale Catellani & Smith Sorry Giotto 1 LED tafellamp is ontworpen door ontwerper Enzo Catellani voor het design verlichtingsbedrijf Catellani & Smith .

De productnaam is met humor bedoeld als verontschuldiging aan de Italiaanse schilder en architect Giotto di Bondone, die met zijn penseel uit de vrije hand een perfecte cirkel wist te tekenen. De prachtig ronde tafellamp heeft een minimalistisch, bijna bescheiden design. De lamp biedt een ideale verlichtingsoplossing in openbare, zakelijke en privéruimtes.

Het ronde ontwerp van de Catellani & Smith Sorry Giotto 1 LED tafellamp bestaat uit een ring met een diameter van 30 cm. Het is gemaakt van koper en met de hand beschilderd. De stevige ijzeren voet zorgt voor de nodige stabiliteit. De tafellamp wordt aangedreven door vier led-lampen, die zorgen voor een krachtige en sfeervolle verlichting.

De werken van Enzo Catellani staan ​​bekend om hun unieke en verrassende stijl. Eenvoud, Italiaanse flair en innovatieve oplossingen komen samen in zijn creaties. De elegante Catellani & Smith Sorry Giotto 1 LED tafellamp is een aansprekend woonaccessoire in je interieur. De Italiaanse ontwerper ontwierp ook de Sorry Giotto 3 LED vloerlamp voor Catellani & Smith . Dat is ook terug te vinden in het rijke aanbod van Gerritsma Interieur, naast vele tientallen andere designlampen van dit toonaangevende Italiaanse label. De elegante Catellani & Smith Sorry Giotto 1 LED tafellamp is een aansprekend woonaccessoire in je interieur. De Italiaanse ontwerper ontwierp ook de Sorry Giotto 3 LED vloerlamp voor Catellani & Smith . Dat is ook terug te vinden in het rijke aanbod van Gerritsma Interieur, naast vele tientallen andere designlampen van dit toonaangevende Italiaanse label.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenLengte: 10cm
Breedte: 5cm
Doorsnee: 30cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.