Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Sorry Giotto 3 LED vloerlamp

Vanaf € 3.665,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Sorry Giotto 3 LED vloerlamp is ontworpen door Enzo Catellani voor zijn eigen merk Catellani & Smith .

Catellani & Smith werd in 1989 opgericht door Logan Smith en Enzo Catellani en staat bekend om zijn sculpturale verlichtingsobjecten. De unieke stukken die het paar uit metaal maken, hebben hun wortels in industrieel design en zijn geïnspireerd op het materiaal waarmee ze werken.

De Sorry Giotto 3 LED-vloerlamp ontleent zijn naam aan het verhaal dat de Italiaanse renaissanceschilder en architect Giotto uit de vrije hand een perfect ronde cirkel kon tekenen. 'Sorry Giotto' is dan ook een humoristische verontschuldiging aan de schilder.

De lamp werkt zowel als sculptuur als als armatuur. Het 2,20 meter hoge ontwerp bestaat uit drie metalen cirkels met een diameter van 40, 50 en 60 cm, die samen perfect in balans zijn. Ze zijn gemaakt van handbeschilderd koper en staan ​​op een stabiele metalen voet van 35 x 20 cm.

De Catellani & Smith Sorry Giotto 3 LED vloerlamp is al een opvallend stuk vanwege zijn sculpturale waarde. in je woonkamer. De geïntegreerde led-lampjes zorgen voor een zachte warmwitte sfeerverlichting waardoor deze monumentale vloerlamp het beste uitkomt tegen een lichte wand. .
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenLengte: 35cm
Breedte: 20cm
Hoogte: 220cm
Kabellengte: 280cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.