Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Stchu-Moon 02 hanglamp Ø40cm

Vanaf € 1.250,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Stchu-Moon 02 hanglamp Ø40cm is ontworpen door Enzo Catellani voor zijn eigen lampenfabriek Catellani & Smith .

De Italiaanse ontwerper Enzo Catellani richtte zijn bedrijf op in 1989. Hij wilde zijn eigen lampen produceren. Catellani ziet de lamp niet alleen als lichtbron, maar ook als object. In zijn werk laat hij zich inspireren door de natuur. Dit vertaalt hij niet alleen in het ontwerp, dat soms grillige structuren bevat, maar ook door natuurlijk licht, zoals zonlicht. Dit resulteert in een unieke collectie lampen, waarbij elke lamp opvalt door zijn mysterieuze uitstraling.

De Stchu-Moon 02 hanglamp Ø40 / Ø60cm maakt deel uit van de Stchu-Moon lampencollectie. De naam verwijst naar de inspiratiebron voor deze lampen. Catellani vertaalde de grillige oppervlaktestructuur van de maan in een aluminium diffusor, die het licht van binnenuit reflecteert. Dit, in combinatie met de zwarte halfronde lampenkap, zorgt voor een intieme sfeerverlichting. De lamp is verkrijgbaar met diffusers in verschillende kleuren, zoals zilver, goud of koper. Dit maakt de lamp een bijzondere verschijning in elk interieur, of het nu boven de eettafel is of in een horecagelegenheid. De lamp is ook verkrijgbaar met een diameter van 80 en 100 cm. Dit, in combinatie met de zwarte halfronde lampenkap, zorgt voor een intieme sfeerverlichting. De lamp is verkrijgbaar met diffusers in verschillende kleuren, zoals zilver, goud of koper. Dit maakt de lamp een bijzondere verschijning in elk interieur, of het nu boven de eettafel is of in een horecagelegenheid. De lamp is ook verkrijgbaar met een diameter van 80 en 100 cm.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte: 20cm
Doorsnee: 40cm
Kabellengte: 170cm
Doorsnee baldakijn: 15cm
Doorsnee lampenkap: 40cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.