Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Stchu-Moon 02 hanglamp Ø80cm

Vanaf € 1.990,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Stchu-Moon 02 hanglamp Ø80cm is ontworpen door Enzo Catellani voor zijn eigen bedrijf Catellani & Smith .

Enzo Catellani is het creatieve brein achter Catellani & Smith . De lampenfabrikant is gevestigd in de regio Bergamo in Italië. De ontwerper noemde het bedrijf naar zijn vader en naar zijn renpaard Logan Smith. Catellani is geïnspireerd door vormen en kleuren uit de natuur. Hij brengt veel aardetinten in zijn lampontwerpen, maar het is vooral het grillige ontwerp dat resulteert in een intrigerende collectie.

De imposante Catellani & Smith Stchu-Moon 02 hanglamp Ø80cm maakt deel uit van de Stchu-Moon lampencollectie, die Catellani al in 1997 ontwierp. Hiervoor liet hij zich inspireren door de maan. Bij deze lamp zie je dit terug in het halfrond van zwart metaal dat aan de onderkant bedekt is met aluminium, dat even onregelmatig gevormd is als het oppervlak van de maan. Hierop wordt het licht geprojecteerd, waardoor de lamp een unieke en mystieke uitstraling krijgt. De hanglamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Catellani & Smith Stchu-Moon 02 hanglamp Ø80cm past door zijn formaat perfect in een hoge kamer, op zichzelf of in combinatie met meerdere stuks. De hanglamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Catellani & Smith Stchu-Moon 02 hanglamp Ø80cm past door zijn formaat perfect in een hoge kamer, op zichzelf of in combinatie met meerdere stuks.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte: 40cm
Doorsnee: 80cm
Kabellengte: 170cm
Doorsnee baldakijn: 15cm
Doorsnee lampenkap: 80cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.