Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Sweet Light T tafellamp

Vanaf € 330,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Sweet Light T tafellamp is ontworpen door Enzo Catellani voor zijn eigen merk Catellani & Smith .

Van oorsprong een smid, onderzoekt Enzo Catellani in zijn creaties de mogelijkheden van verschillende soorten metaal. De sprookjesachtige Catellani & Smith Sweet Light T tafellamp maakt deel uit van zijn Fil de Fer-lijn, waarin ragfijne metalen draden zijn geweven en gemodelleerd tot ogenschijnlijk ingewikkelde structuren. Dit geeft je een bijna magisch schouwspel van licht en schaduw dat tegelijkertijd exclusief oogt en een rustgevend effect heeft.

Deze prachtige tafellamp is gemaakt van gevlochten aluminiumdraad. Deze bolvormige lamp heeft een diameter van 10 cm en is voorzien van een stekkerdriver met EU stekker, waarin u een pinvormige ledlamp met een vermogen van 1,5 W kunt plaatsen. Deze ledlamp ontvangt u bij uw Catellani & Smith Sweet Light T tafellamp . U kunt vervangende exemplaren bestellen als extra accessoire. Deze kleine en compacte tafellamp kan je gebruiken als tafellamp, maar als lamp op je nachtkastje zal ze je slaapkamer zeker een dromerige sfeer geven. Met een touchdimmer schakel je eenvoudig van helder leeslicht naar zachte sfeerverlichting. Bekijk ook eens de vloerlampen, tafellampen en hanglampen uit de Fil de Fer serie. Ook kunt u in dezelfde lijn lampen bestellen die geschikt zijn om uw tuinterras extra cachet te geven. Bekijk ook eens de vloerlampen, tafellampen en hanglampen uit de Fil de Fer serie. In dezelfde lijn kunt u ook lampen bestellen die geschikt zijn om uw tuinterras extra cachet te geven.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenDoorsnee: 10cm
Doorsnee lampenkap: 10cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.