Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Syphasera tuin vloerlamp

Vanaf € 310,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Syphasera tuin vloerlamp is ontworpen door ontwerper Enzo Catellani voor het merk Catellani & Smith .

De lichtbron bestaat uit een smalle buis van opaalglas, waaraan aan het uiteinde een messing buis is bevestigd. Door zijn smalle, lange vorm gaat de Catellani & Smith Syphasera tuin vloerlamp helemaal op in zijn omgeving. Met deze lamp creëer je prachtige sfeerverlichting tussen rietpluimen of hoog gras in een border of langs een waterornament. Het beste effect ontstaat als u meerdere exemplaren naast elkaar zet. Met een stevige grondpen steek je de lamp gemakkelijk in de grond. De lamp wordt ook geleverd inclusief connector, maar exclusief transformator. Daarnaast is het materiaal bestand tegen weersinvloeden, maar niet tegen onderdompeling.

De Catellani & Smith Syphasera tuin vloerlamp is perfect te combineren met de twee andere lampen uit deze prachtige lampencollectie van Catellani & Smith . Met de Syphasera, Syphaduepassi en Syphasfera tuinlampen creëerde Enzo Catellani zijn eerste collectie buitenlampen. Hij had gemerkt dat het leven steeds meer naar de tuin verschuift. Zo was er een collectie lampen die buiten hetzelfde warme licht verspreiden als in huis. De lampen onderscheiden zich door hun uitgesproken minimalistische vormgeving, met messing en glas als belangrijkste materialen. Hij had gemerkt dat het leven steeds meer naar de tuin verschuift. Zo was er een collectie lampen die buiten hetzelfde warme licht verspreiden als in huis. De lampen onderscheiden zich door hun uitgesproken minimalistische vormgeving, met messing en glas als belangrijkste materialen.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte:
· Syphasera tuin vloerlamp H 80cm: 80cm
· Syphasera tuin vloerlamp H 140cm: 140cm
· Syphasera tuin vloerlamp H 110cm: 110cm
· Syphasera tuin vloerlamp H 65cm: 65cm
Doorsnee: 1.5cm
Kabellengte:
· Syphasera tuin vloerlamp H 80cm: 240cm
· Syphasera tuin vloerlamp H 140cm: 180cm
· Syphasera tuin vloerlamp H 110cm: 210cm
· Syphasera tuin vloerlamp H 65cm: 255cm
Doorsnee lampenkap: 1.5cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.