Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Syphasfera tuin vloerlamp

Vanaf € 330,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Syphasfera tuin vloerlamp is ontworpen door ontwerper Enzo Catellani voor het merk Catellani & Smith .

Deze lamp behoort samen met twee andere lampen tot de eerste collectie buitenlampen die Enzo Catellani ontwierp. De lampen kenmerken zich door een smalle buis met aan het uiteinde de lichtbron, die bij deze lamp uit een glazen bol bestaat en bij de andere lampen andere vormen aanneemt. Door dit minimalistische design gaat de lamp onzichtbaar op in de omgeving - totdat het licht aangaat. Dan ontstaat er een sprookjesachtige sfeer. De lamp komt dus goed tot zijn recht midden in de begroeiing in een border of bij een waterpartij.

Net als de andere twee lampen uit deze prachtige lampencollectie is ook de lichtbron op een smalle buis van deze lamp gemonteerd. messing. In de glazen bol zit een led-lampje dat een helder licht verspreidt. De Catellani & Smith Syphasfera tuin vloerlamp is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, van 60 cm tot 135 cm. Door lampen van verschillende hoogtes te combineren, creëer je een bijzonder lichteffect wanneer de lampen een beetje zwaaien, waardoor het lijkt alsof je tuin wordt bevolkt door piekerige lichtjes. De lamp wordt geleverd met een aardpen en connector. . De lamp wordt geleverd met een aardpen en connector. .
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte:
· Syphasfera tuin vloerlamp H 60cm: 60cm
· Syphasfera tuin vloerlamp H 75cm: 75cm
· Syphasfera tuin vloerlamp H 135cm: 135cm
· Syphasfera tuin vloerlamp H 105cm: 105cm
Doorsnee: 8cm
Kabellengte:
· Syphasfera tuin vloerlamp H 60cm: 255cm
· Syphasfera tuin vloerlamp H 75cm: 240cm
· Syphasfera tuin vloerlamp H 135cm: 180cm
· Syphasfera tuin vloerlamp H 105cm: 210cm
Doorsnee lampenkap: 8cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.