Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Talismano (Other Smiths)

Vanaf € 1.805,00

De Catellani & Smith Talismano (Other Smiths) is een unieke en opvallende lamp die ontworpen is door Enzo Catellani. De lamp bestaat uit een cirkelvormige frame die zorgt voor een prachtig lichteffect. Deze lamp voegt een bijzondere en artistieke touch toe aan elke ruimte en is een ware eyecatcher.

 
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Talismano (Other Smiths)

Catellani & Smith Talismano (Other Smiths) is een unieke en prachtige lamp die is ontworpen door de Italiaanse ontwerper Enzo Catellani. Het is een handgemaakte lamp en het heeft een zeer elegante uitstraling.

De lamp heeft een cirkelvormige vorm en is voorzien van kleine gaatjes die het licht subtiel doorlaten. Het licht dat door de gaatjes komt, creëert een prachtig schaduwspel op de muren en het plafond, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat.

De Catellani & Smith Talismano lamp is een unieke en tijdloze lamp die niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in elke ruimte. Door de combinatie van ambachtelijk vakmanschap en moderne technologie is de Talismano lamp een prachtig voorbeeld van Italiaans design.

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
Afmetingenbasis Ø 10 cm Hoogte 29 cm glasvorm Ø 14 cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Productinformatie Catellani & Smith Talismano (Other Smiths) Downloads
pdf Handleiding Catellani & Smith Talismano (Other Smiths) Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.